breaking news

Bahtiyar Bahtıkara filminin galası yapıldı

17 Mayıs 2017 | Highlife Magazin
Bahtiyar Bahtıkara filminin galası yapıldı
FİLM-DİZİ
0

19 MAYIS’TA vizyona girecek olan, başrollerini Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Nedim Saban, Metin Zakoğlu ve Duygu Çelebi’nin paylaştığı ‘Bahtiyar Bahtıkara’ filminin galası önceki akşam Özdilek Park AVM’de yapıldı. Ankara’da tiyatro turnesi olduğu için Saban’ın katılamadığı galada tüm oyuncular eksiksiz yerini aldı.

Gösterim öncesi basın mensuplarının ve kameraların karşısına yapımcılığını RNK Film adına yapan Mehmet Yıldırım ve İhsan Karademir’le geçen oyuncular konuşmalarıyla güldürdü. Çekimleri Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gerçekleşen filmin galasına ise yoğun ilgi oldu.

Gala öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde filmin konusundan bahseden Yeşim Salkım, “Şu zamana kadar yaşanmamış en saf aşkı seyrediyoruz. Eğlenceli bir Ege filmi izleyeceğiz” dedi. Hakan Eratik’le sekiz yıl önce nikah masasına oturduğu gelinliği filmde yeniden giyen Salkım, “Filmde son gelinlik olarak giydim. Daha sonra Seydikemer’de bir genç kıza hediye ettim. Bu tamamen sondu. Bir daha evlenmeyeceğim. Allah herkese hayırlı insan nasip etsin. İki tane güzel evladım ve iyi bir işim var. En güzel aşk kavuşamadığındır. Kavuşamayacağım aşk arıyorum” diye konuştu.

Daha önce, ’10 film yapsam Yeşim Salkım’ı oynatırım’ diyen yapımcı Mehmet Yıldırım, “Eşkıya’ filminden bu yana çizgisini hiç bozmayan bir oyuncudur” derken araya giren Metin Zakoğlu, “Yeşim ve Kadir Çöpdemir’in ekran önü ve arkası disiplini harikaydı” diyerek oyuncu arkadaşlarından övgüyle söz etti.

‘Bir Gırık Aşk Hikayesi’ sloganıyla çekilen filmin, yönetmen koltuğunda Ergin Yılmazer oturuyor. Filmin senaryosunu İbrahim Bakırhan, Ergin Yılmazer ve Kadir Maraşlı kaleme alırken müziklerini ise Olcay Demirci ve Samet Kılıç yaptı.

Filmin Konusu;

Bahtiyar Hoca (Kadir Çöpdemir), annesi yüzünden 36 kez ‘evlenememiş’ bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize (Yeşim Salkım) ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.

İçerde'den Türk Malı’na flaş transfer
"4N1K"nın galası yapıldı!

  • Hit: 392