breaking news

Hülya Koçyiğit’ten yoğun bakıma alındı

23 Mayıs 2017 | Highlife Magazin
Hülya Koçyiğit’ten yoğun bakıma alındı
MAGAZİN
0

Türk sinemasının efsane oyuncularından Hülya Koçyiğit, tedavi olmak için gittiği Amerika’da ameliyat oldu. Usta sanatçı, akciğerinin sağ üst lobundaki kanserli bölge için New York’taki bir hastanede operasyon geçirdi.’Duymayan Kalmasın’ programının haberine göre, Türkiye saati ile saat 18:00’da ameliyata alınan Türk Sineması’nın efsane ismi Hülya Koçyiğit’in ameliyatının yaklaşık 2 buçuk saat sürdüğü ve ameliyat sonrası yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevenlerinden dua beklediğini belirtmişti.

Usta sanatçının ameliyat öncesi durumunu Instagram hesabından paylaştığı: “Bugün benim için zor bir gün. Sizlere güzel haberler vermeyi umut ederek yazıyorum. Hala New York’tayım. Akciğerimin sağ üst lobundaki kanserli bölge için Presbyterian Hospital’da Dr. Nasser Altorki ve ekibi tarafından gerçekleştirilecek ameliyata gireceğim birazdan. Sizlerden, benim için dualarınızı esirgememenizi umut ediyorum. Her zaman güzel dileklerinizle yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Var olun.” notuyla duyurmuştu.

FİLİZ AKIN: İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

Yakın arkadaşı Hülya Koçyiğit’in sağlık durumunu öğrenen Filiz Akın sosyal medya hesabından, “Hülyacığım biraz evvel duydum televizyondan… Canım arkadaşım sana telefonla ulaşamadım. Mesajımı yazabildim. Akciğer kendini yenileyebilen bir organ (Parça alınsa da) Üstelik tıptaki ilerlemelerle tedaviler çok başarılı… Zaten benim gibi yakınlarınının, hayranlarının duaları ve sevgileri hep yanında olacak…  Ve bu da tedavinin bir parçası olacak. Ben yaşadığım için biliyorum… ‘Doğruymuş’ diyeceksin… İyi haberlerini bekliyoruz canım! ” notunu paylaştı.

Şahan Gökbakar'dan duygusal mesaj
Aşk tazelediler

  • Hit: 85