breaking news

Tasarım Tomtom Sokakta

18 Mayıs 2017 | Highlife Magazin
Tasarım Tomtom Sokakta
CEMİYET
0

Tomtom Mahallesi, 11-14 Mayıs tarihinde tasarımın zengin ve renkli dünyasıyla yenilendi. QNB Finansbank ana sponsorluğunda; sanat, tasarım ve alışverişi buluşturan etkinlikte 4 gün boyunca; 150’nin üzerinde tasarımcı/sanatçı, 30’un üzerinde atölye, söyleşi ve canlı performans gerçekleşti.

Tomtom Design Management İcra Kurulu Hakan Kodal, Bahar Korçan, Serra Arıkök ve Ayşegül Temel tarafından düzenlenen etkinliğin ünlü konukları da oldu. Aralarında; Ömer Taviloğlu-Hande Çokrak, Ezo Sunal, Füsun-Sinan Kuran, İnci Aksoy, Selin Fadıllıoğlu, Begüm Kütük, Aslı Tezcan, İrem-Kaya Demirer, da olduğu geniş bir ziyaretçi kitlesi etkinliği ziyaret etti. Arzu Kaprol, Ümit Ünal, Gül Ağış gibi tasarımcılar stantlarıyla ziyaretçilerle buluştu.

Ziyaretçiler, 4 gün boyunca ‘Hayatı ve Geleceği Tasarlamak’ konulu özel söyleşi ve buluşmalara katıldı. Levent Erden ‘Dönüşüm’, Elif Dağdeviren ‘Hayallerin Tasarımı: Sinema’ Ecmel Ayral , ‘VUCA Dünyasında Strateji Tasarlamak Mümkün mü?’,  Saffet Emre Tonguç ‘Yaşamı Tasarlamak’, Beyhan Murphy, Konuk: Fatih Metin Demirkol ‘Sahne Arkası ve İlişkili Alan-Fotoğraf’, Özlem Güsar ‘Oggusto ile Yeni Dünyada Yeni Lüks’, Han Tümertekin ‘Sokakla Yaşamak’, Av. Sinan Naipoğlu ‘Tescilli Markalar Derneği -Türkiye’de Marka Tescili ve Marka Koruma’, Can Oba ‘Dünden Bugüne Yemek Kültürümüz ve Güncel Trendler’, Esra Koyuncu ‘Feng Shui Nedir Ne Değildir?’, Alishiro-İlhan Koçulu-Pınar Kaftancıoğlu ‘Yerel Üret Yerel Tüket’ başlıklı söyleşilerle ziyaretçilerle buluştular.

Ayrıca düzenlenen workshop ve atölyelerde; yoga, nefes, yeme-içme gibi deneyimler yaşandı. Anneler Günü etkinlikleri kapsamında çocuklar anneleriyle birlikte Semin Yalman Yılmaz’ın seansında yoga yaptı; Ece Uster ile oyuncak atölyesine katıldı; Defne Ongun Müminoğlu ile kitap tasarladı.

‘YAZA MERHABA’ DAVETİ
Yeni yaşını kutladı

  • Hit: 820