breaking news

Aslı Enver: Murat’ı tanıdıkça daha çok seviyorum

7 Haziran 2017 | Highlife Magazin
Aslı Enver: Murat’ı tanıdıkça daha çok seviyorum
MAGAZİN
0

Star TV’de ekrana gelen “İstanbullu Gelin” dizisinde Süreyya karakteriyle izlediğimiz oyuncu Aslı Enver, Elele Dergisi’ne verdiği röportajında ilginç açıklamalar yaptı.Hem sevgilisi Murat Boz hem de özel hayatına dair önemli açıklamalar yapan Aslı Enver, “Murat’ı tanıdıkça daha çok seviyorum” dedi. İşte o röportajdan bazı bölümler:

Siz çocukken en çok nelerin hayalini kurardınız?

Bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü çocukken kurduğum hayalin yakınındayım hatta belki fazlasındayım bile. Çocukken oyuncu olmak, bir tiyatroda yer almak ve hayatımı bu şekilde geçirmek istiyordum. Çocukluğumdan buraya bakarsak güzel bir yerde olduğumu düşünüyorum.

Murat Boz’un hangi özellikleri sizi daha çok etkiliyor?

Murat’ı tanıdıkça daha çok seviyorum. Duygusal, esprili, sahiplenici ve gerçek biri. Bu özellikleri sadece benim için değil, ailesi ve sevdikleri için de geçerli. Zekasına da çok güvendiğim, konuşmaktan keyif aldığım ve hayatımda hep olmasını istediğim bir insan.

Bir ilişkide erkeğin hangi özelliğe sahip olmasını çok can sıkıcı bulursunuz?

Ketum ve kibirli insan her daim can sıkıcı olur sanırım.

Hayatınızın merkezinde olan, size güç veren, dengenizi koruyan şey ne?

Hayatta bana güç veren şeylerin başında tabii ki ailem, ailem gibi gördüklerim ve Murat geliyor. Onlar her zaman çok destek gördüğüm, çok şey paylaşabildiğim, kendimi rahat ifade edebildiğim ve beni anlayan insanlar. Bu yüzden de çok şanslı olduğumu düşünüyorum.

Telefonunuzu ne sıklıkta kontrol edersiniz? Sosyal medyada çok zaman geçiriyor musunuz?

Evdeysem çok fazla telefonla ilgilenmem. Setteysem ve boşluğum varsa tabii daha fazla ilgileniyorum. Bu ara soysal medyada ‘hikaye’ kısmını daha çok kullanıyorum.Ama her anımı, günümü paylaşmıyorum. Bazen 10 dakika soysal medyada zaman geçiriyorum ama bazen bir bakıyorum çok uzun zaman geçirmişim.

Meryem Uzerli, Kenan İmirzalıoğlu'na övgüler dizdi!
Barışı ABD’de kutlayacaklar!

  • Hit: 197