breaking news

En büyük hatam biten evliliğimi gizlemekti!

6 Haziran 2017 | Highlife Magazin
En büyük hatam biten evliliğimi gizlemekti!
MAGAZİN
0

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten geçtiğimiz günlerde boşanan şarkıcı Mustafa Ceceli, suskunluğunu bozdu.Boşanma sonrası sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli, Sabah Günaydın’dan Merve Yurtyapan’a konuştu. İşte o röportajdan önemli kesitler:

Ailelerinizin boşanmayı basından öğrendiği doğru mu? Hayır, fakat bu süreçte onları da üzüp yıpratmak istemedik. Her iki taraf da ailelere haber vermek için mahkemenin sonuçlanmasını bekledi.

Eski eşinizle ilişkiniz Selin Hanım’ı tanımadan önce mi bitmişti? Selin’le önceden tanışıklığımız vardı ancak ayrılma sürecinin içindeyken bizim arkadaşlığımız başladı.

Ne zaman evleneceksiniz? Nikahı bayramdan sonra kıymayı planlıyoruz.

Aile arasında düğün olacak mı? Hayır, düğün düşünmüyoruz.

Selin İmer’le nasıl tanıştınız? Ortak arkadaşlarımızın olduğu bir ortamda tanışmıştık.

Onda sizi etkileyen ne oldu? Size evlilik kararı aldıran neydi? Yaşama aynı pencereden bakmamız, bizi bu karar üzerinde buluşturdu.

Sinem Hanım’la evliliğiniz ne zaman bitti? İki senedir çırpınıyordu. Buradaki en büyük kabahat, benim bunu sevenlerimden gizlemem oldu. Belki de kendimden bile gizlediğim için böyle bir tutum takındım. İlk olarak boşanma konusunu eski eşim gündeme getirmişti. Benim için bile bittiğini kabullenmek seneler aldı.

İrem Derici ile 'Eğlenmene Bak' geliyor!
Özge Özpirinçci'den aşk itirafları

  • Hit: 105