breaking news

EVLİLİK İÇİN İLK ADIMI ATTILAR

25 Temmuz 2017 | Highlife Magazin
EVLİLİK  İÇİN  İLK  ADIMI ATTILAR
CEMİYET
0

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent & Oya Eczacıbaşı çiftinin kızları Esra Eczacıbaşı, genç işadamı Murat Coşkun ile şık bir törenle nişanlandı.

Organizasyondan nişanda giyilecek kıyafetlere, takılacak yüzüklere kadar her şey mükemmeldi. Baba Bülent Eczacıbaşı, damat Murat Bey’le aynı kombin giyinmeyi tercih etti. Koyu renk pantolon, beyaz ceket, mavi kravat ve yaka mendiliyle kayınpeder-damat bir örnek giyindi. Oya Eczacıbaşı ise kızı Esra Hanım gibi beyaz ama sade bir elbiseyle nişan şıklığını gözler önüne serdi.

Eczacıbaşı ailesinin Yeniköy’deki evinde gerçekleşen davete katılan davetlilerin büyük bölümünü  gençlerin arkadaşlarının oluştururken  iş ,sanat ve cemiyet hayatından bir çok seçkin simada katıldı.1989 yılında doğan Esra Eczacıbaşı, Harvard’da ekonomi ve sanat tarihi eğitiminin ardından INSEAD’da MBA yaptı. Modern ve çağdaş sanatla ilgilenen gençlere yönelik bir platrorm olan Genç Modern’in kurucuları yer alan ve bir süre McKinsey’de yönetim danışmanlığı yapan Esra Eczacıbaşı, halen Eczacıbaşı Topluluğu’nda İş Geliştirme Müdürlüğü görevini sürdürüyor.

1985 doğumlu Murat Coşkun ise, University of Chicago’da ekonomi eğitiminin ardından McGill’de MBA yatı. Murat Coşkun, Paladin’de gayrimenkul yatırımfonu yöneticiliği yapıyor. 2018 yazında evlenmeyi planlayan Esra Eczacıbaşı- Murat Coşkun çiftinin evlilik için ilk adımı attıkları nişan töreni basına  kapalı olarak gerçekleşirken, Eczacıbaşı ailesinin aile ve iş çevresinden yakın dostları sosyal yaşamın önemli isimleri nişan törenine katıldılar.

28 Temmuz’da nişanlandılar 28 Temmuz’da evlenecekler
HANIMLARA ÖZEL

  • Hit: 551