breaking news

Gizem Karaca’nın mutlu günü

18 Eylül 2017 | Highlife Magazin
Gizem Karaca’nın mutlu günü
MAGAZİN
0

Oyuncu Gizem Karaca ile Kemal Ekmekçi  Bodrum’da evlendi. Nikki Beach’te düzenlenen ve 750 davetlinin katıldığı düğünde gelinin şahitliğini Zeynep Korkmaz ve Fatih Ayhan yaparken, damadın şahitliğini Kerimcan Durmaz ve Uğur Ayhan yaptı. 1.5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen Gizem Karaca, iş temposundan dolayı balayını ertelemek zorunda kaldığını belirtti.

GÜLME KRİZİNE GİRDİ

Nikah sırasında gelin Gizem Karaca’yı gülme krizine girdi. Karaca, nikah memurunun “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna gülerek ’Evet’ diye yanıt verdi. Nikah sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kemal Ekmekçi, heyecanlı olduklarını belirtip, “Güzel bir kalabalık var sevdiklerimiz yanımızda. Nikahımızı kıydık şimdi eğlenme zamanı” dedi.

Nikah sırasında heyecandan gülme krizine tutulduğunu belirten Gizem Karaca da “Ama benim için güzel bir anı oldu. Artık hayatımızı birleştirdik üstüne diyecek bir şey yok. Ayakkabının altına isim yazmayı unuttum. Ama artık kimlerin istediğini biliyorum. Herhalde işe yarar” dedi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın evlilik heyecanı başladı
İrem Derici tedavi altında

  • Hit: 86