breaking news

Yüzünü gösterdi!

21 Mayıs 2018 | Highlife Magazin
Yüzünü gösterdi!
MAGAZİN
0

Özcan Deniz, mart ayında kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile nikah masasına oturmuş, çift nisan ayında da oğulları Kuzey’i kucaklarına almıştı…Feyza Aktan Deniz doğumdan 21 gün sonra oğlunun yüzünü gösterdi.Feyza Deniz’in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.
Özcan Deniz de geçtiğimiz hafta oğlunun doğumdan hemen sonra çekilen fotoğrafını Instagram hesabında paylaşmış ve altına şu notu düşmüştü:

“Bugün doğum günüm.Seninle her göz göze gelip, cennet kökün ciğerlerimi doldurduğunda dilimden hep şükürler dökülüyor. EN GÜZEL HEDİYEM! ALLAH karşına kötü insanlar çıkarmasın demeyeceğim. Yanlışlardan, zorluklardan uzak tutsun demeyeceğim.Bunları yaşayacaksın; çünkü hayatın kuralı bu. Gerekli bir kuraldır. Sana hayatı yaptığın yanlışlar, yaşadığın zorluklar, karşılaştığın kötü insanlar öğretecektir. Baban olarak duam ve çabam bunlar karşısında güçlü, dayanıklı ve zeki olman olacak hep. Bunları buraya yazıyorum çünkü kaybolmayacak bu yazdıklarım ve aklın erdiği andan itibaren hep karşına çıkacak, okuyacaksın.”

Bi’tanem deli gibi severim seni ben
Annesiyle tanıştırdı

  • Hit: 54