breaking news

İrem Derici’den Harun Kolçak paylaşımı

19 Temmuz 2018 | Highlife Magazin
İrem Derici’den Harun Kolçak paylaşımı
MAGAZİN
0

Şarkıcı İrem Derici, meslektaşı Harun Kolçak’ın ölümünün birinci yıldönümünde sosyal medyadan duygusal bir paylaşım yaptı.
Geride bıraktığımız yıl 19 Temmuz’da aramızdan ayrılan Türk pop müziğinin usta isimlerinden Harun Kolçak’ın ardından, şarkıcı İrem Derici ‘1 yıl oldu sen gideli…’ başlığıyla duygusal bir mesaj yayınladı.

İşte İrem Derici’nin o paylaşımı;

‘1 yıl oldu sen gideli… 1991’de yaptığın şarkı her sahnemde, her yaştan insanın dilinde… İlk aylarda ağlayarak söylüyordum o enerjik şarkıyı. Sonra dedim, İrem kendine gel, izliyordur bu tatlı deli seni bi’ yerlerden, üzme onu, daha da çok eğlendir izleyicini! Özledim seni, çok hem de! Önemli bir konu için telefonlaşıp kesinlikle konuyla alakasız mevzulara girip saçma sapan gülme krizlerimizi özledim. Azmini özledim. Bu son oynadığın klipti, niyetin de yoktu o gün oynamaya, halin de. Harun 1 senkron alacağız ‘kalk haydi n’olur’ dedim, kalktı ve bir anda enerji saçmaya başladı. Sarıldı bana, ‘iyi ki zorladın deli kız’ dedi… Keyfin yerindedir umarım. Gerçi sen her durumda kendine bi’ güzellik yaratır, bulunduğun ortamı cennet bahçesine çevirirsin. Harun’um, emanetin bizde, için rahat olsun. Seni seviyorum.’

Sıla, uzlaşmak istemedi
O iddialar asılsız çıktı!

  • Hit: 57