breaking news

Mücevher dünyasına Şeyma imzası!

6 Temmuz 2018 | Highlife Magazin
Mücevher dünyasına Şeyma imzası!
MAGAZİN
0

Şeyma Subaşı, Atasay markası için bir mücevher koleksiyonu hazırladı. Koleksiyonun tanıtımı için önceki akşam Aslı Tunca Hotel’de düzenlenen davet, iş, moda ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.
Şeyma Subaşı’nın çocukluğundan beri etkilendiği ikonlar, Atasay işbirliğiyle mücevhere dönüştü. Subaşı’nın kendi hayatında izler taşıyan “Atasay X Şeyma Subaşı” adlı mücevher koleksiyonu, önceki gün düzenlenen davetle tanıtıldı. Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer ve Şeyma Subaşı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete birçok ünlü sima katıldı.

Davette soruları da yanıtlayan Subaşı, “Onlar bana ‘Gençleşiyor ve dinamikleşiyoruz. Seni de bu grubun içine sokmak istiyoruz’ deyince yok diyemedim. Bütün parçaları birlikte tasarladık. Hepsinde hayatımı etkileyen güneş, yonca, bumerang gibi ikonlar kullandık. Bu koleksiyonda kendim takmayacağım tek bir parça yok” dedi.

Atasay Kamer de yaptığı konuşmada Şeyma Subaşı’nın fenomen kimliğine vurgu yaptı: “Son yıllarda moda dünyasının en önemli beslenme platformu olan Coachella festivalinin Türkiye’de dikkat çekmesinde büyük rol oynayan Şeyma Subaşı ile kapsül bir koleksiyon yapma kararı aldık. Mücevher sektörüne, yenilikçi bir vizyon kazandıracağına inancımız tam.”

Eski eşten Tatlıses'e sitem: Bizi çıkıp savunmadı
Demet Akalın'a ağır sözler

  • Hit: 67