breaking news

17 kiloluk ceket ağır geldi

6 Eylül 2018 | Highlife Magazin
17 kiloluk ceket ağır geldi
MAGAZİN
0

Serdar Ortaç, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında verdiği konserle sevenleriyle buluştu. Geçmişten bugüne unutulmaz şarkılarını seslendiren Ortaç’a, Harbiye Açık Hava’yı dolduran binler danslarıyla bütün gece eşlik etti. İki buçuk saat sahnede kalan sanatçı toplamda 36 şarkı seslendirdi.Gıybet’ şarkısı ile sahneye çıkan Serdar Ortaç, açılışta giydiği ceket ile göz kamaştırdı. 20 bin adet Swarovski taştan oluşan ceketi ile seyirciyi selamlayan Ortaç, ‘Karşınıza ışıl ışıl çıkmak istedim fakat taşlardan nefes alamıyorum. Selim sağolsun her tarafı Swarovski taşlarla döşemiş. Çok güzel oldu da biraz ağır oldu’ dedi.

17 kiloluk ceket, 4 kişi tarafından özel el işçiliği ile 1 ayda işlendi.

ANNESİ İLE DÜET YAPTI!

Konserin ikinci yarısında ‘Bilsem Ki’ şarkısını annesi ile beraber seslendiren Serdar Ortaç, seyircilere büyük bir sürpriz yaşattı. Anne Nesrin Ortaç’ın performansı dinleyiciden alkış aldı.‘KENDİMİ ONLARDAN GENÇ HİSSEDİYORUM’

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç ‘Burada 20 senedir konser yapıyorum. Brezilya’dan dansçılar getirdim, sahneye motosiklet çıkarttım, bir keresinde çatıdan indim. 1998’de sosyal medya yoktu. Kimse kimsenin ne yaptığını bilmiyordu. Hep ilk şeyleri yaptım. Şimdi şükürler olsun 48 yaşındayım bütün genç dostlarla, genç sanatçılarla tekrar Harbiye’deyim ve kendimi onlardan daha genç hissediyorum.’ diye konuştu.

Sette ziyaret
Dekoltesi 'Hadise' yarattı

  • Hit: 61