breaking news

“Mali’ye hakkımı helal ettim”

24 Ekim 2018 | Highlife Magazin
“Mali’ye hakkımı helal ettim”
MAGAZİN
0

Şovmen Mehmet Ali Erbil’le yaşadığı aşk sonrası çocuk aldırdığı iddiasıyla gündeme gelen şarkıcı Nevin Şimşek, teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Nevin Şimşek, geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve eski hastalığının nüksetmesi sonucu yoğun bakımda tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil hakkında açıklamalarda bulundu. Mehmet Ali Erbil’e hakkını helal ettiğini söyleyen Şimşek, ‘Mali’nin hayatına giren 7 özel kadından biri benim. İnsan olarak çok seviyorum’ şeklinde konuştu.

İşte Nevin Şimşek’in açıklamalarından satır başları…

“Geçmişte ne yaşamış olursak olsun bir insanın yoğun bakımda olmasına sevinecek biri değilim ben. Çok fazla DM gelmiş bana ‘senin ahını aldı’ diye. Mali’nin hayatına giren 7 özel kadından biri benim.

İnsan olarak çok seviyorum. Hakkımı helal etmiyordum, çok ah etmiştim. Ama üzüldüm. Hakkım varsa helal olsun. Allah şifa versin, Yardımcısı olsun. Dün akşam abisiyle konuştum. Sağ olsun cevap veriyor. ‘3 günde 1 kez görebildim, bize de göstermiyorlar’ dedi.

Ben gitmek istiyorum ama terslerler diye korkuyorum. Bu olaylardan sonra barıştık, dost kaldık. Ben onu Allah’a havale etmiştim.

Kırgınlığım içinde ama hastalık bu. Allah korusun. Ben internette gördüm. Bir arkadaşına mesaj attım. Beni engelledi. Sonra abisine yazdım. Çünkü ben ‘kalp krizi geçirdi’ diye duydum.

Abisi durumunu anlatınca, rahatladım. Haberi aldığım gün hastaneye gidecektim. Ama arkadaşı engelleyince korktum. Enerjimi ona verirsem iyileşeceğini hissediyorum”

'Kocacığım ömrüne talibim'
Aşkı kapalı yaşarım

  • Hit: 80