breaking news

‘Pilim bir sene sonra değişecek’

9 Ekim 2018 | Highlife Magazin
‘Pilim bir sene sonra değişecek’
MAGAZİN
0

Türkiye onu 1980’li yılların başında tanımıştı. Gencecik bir dansöz olarak adını duyurmuştu. Ama o güne kadar alışılagelen meslektaşlarından çok farklıydı. Klasik anlamda göbek dansı yapmak yerine baleyi anımsatan figürleriyle dikkat çekiyordu. Kısa sürede adını herkes öğrendi ve hiç unutmadı. Burçin Orhon,dün kalp pilini kontrol ettirmek için hastaneye gitti.Burçin Orhon, kalp pilini kontrol ettirmek için hastaneye gitti.Orhon, hastane odasında çekilen fotoğrafını “Yarı robot olduğumu açıklıyorum. #biotronik Pilim bir sene sonra değişecek. Şimdilik her şey yolunda sayılır. Pilli bebek olarak devam.” notu ile Instagram’da paylaştı.
Aradan geçen zaman içinde bir süre sessizliğe gömüldü. Sonra bozulan sağlığına ilişkin haberlerle gündeme geldi. Ardından da kelimenin tam anlamıyla sosyal medya sayesinde yeniden hayranlarıyla buluştu. Onu özleyen hayranları Instagram paylaşımları aracılığıyla hasret giderdi.

Son olarak mide küçültme operasyonu geçirmek için ameliyat masasına yatacağını duyurdu takipçilerine. Şimdi herkes onun bir an önce sağlığına kavuşması ve sosyal medyadaki, kişiliği gibi eğlenceli ve renkli paylaşımlarına dönmesini büyük bir heyecanla bekliyor. Biz de bu arada Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuran Burçin Orhon’un geçmişten günümüze uzanan sanat serüvenini bir hatırlayalım istedik.

'Eşinizle son bir kez konuşun...'
Okan Kurt'tan çok sert yanıt

  • Hit: 52