breaking news

“O saldırı olmasa İbrahim Tatlıses belki benimle evlenmezdi”

9 Kasım 2018 | Highlife Magazin
“O saldırı olmasa İbrahim Tatlıses belki benimle evlenmezdi”
MAGAZİN
0

İbrahim Tatlıses’in 2013 yılında boşandığı eşi Ayşegül Yıldız, 2. Sayfa programına konuk oldu. Ayşegül Yıldız, canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

* İbrahim Bey ile tanıştığımızda liseye gidiyordum. Bodrum Lisesi’nde okuyordum. Tanıştığımda İbrahim Tatlıses hayranı hiç değildim. O zaman Metallica dinliyordum, Bon Jovi dinliyordum.

* Televizyonda kariyer yapma planım vardı. Ben okuldan çıkmışım formayla eve gidiyorum.

* Ben giderken bir kalabalık gördüm, ne olduğunu bilmediğim için geçtim gittim. Eve gidip üstümü değiştirdim. Ablamlara giderken İbrahim Bey beni görmüş. Asistanını yolladı, ‘böyle bir dizi var oynamak ister misin’ dediler. O yaşın verdiği heyecanla ‘senaryoyu görmem lazım’ dedim.
* 16 yaşında tanıştım İbrahim Bey ile. Dizi bitti ben geri döndüm, babamı kaybettim. Tekrar İstanbul’a döndüğümde 19-20 yaşındaydım. Her şey başladığında o 46 ben 20’li yaşlarımın başındaydım.

* Her kız çocuğu babaya aşıktır. Bana eksik olduğunda kız çocukları baba sevgisini arar, huyu babasına benzeyeni arar, babasıyla paralel gider…

* Aşk dediğiniz şey zamanla oluyor. Ben ilk görüşte aşka inanan biri değilim

* İbrahim Bey peşime takılıp zorla ‘ya benim olacaksın, ya kara toprağın’ demedi. Yok öyle bir şey.

* Şimdi olsa olur muydu, düşünmek lazım. İbrahim Tatlıses’in gücü, babacan tavrı etkiledi beni.

* Hiç kimse ben etkilenmem demesin. Daha 20’li yaşlarınızdasınız herkesin önünde ceket iliklediği insan sizin önünüzde ceket ilikliyor. İbrahim Bey çok kibardır öyle konularda.

* Bizim ayrıldığımız dönemler oldu 6 ay-1 yıla yakın sürelerde ayrı kaldık. O dönemde birileri olmuştur onun hayatında. Belki ben varken de olmuştur. Ama bana söylenen ‘yok’.

* Sevdiğiniz insan ne söylerse söylesin inanmak istiyorsunuz. Bana söylenenler yüzde 100 doğrudur demiyorum. Belki İbrahim Bey olayları farklı anlatmıştır. Ben duymak istediğimi duyup, inanmak istediğime inandım.
* Ben hiçbir zaman İbrahim Bey’in sevgisinden şüphe etmedim. Zerre şüphem olmadı. Beni çok sevdiğini biliyorum.

* Belki o saldırı olmasaydı, benimle evlenmezdi. Bilmem.

* Bizim küslük gibi bir durumumuzun olması mümkün değil. İlişki anlamında bir şey yok. Biz boşandık, o defter açılmamak üzere kapandı.

* İbrahim Bey’in malı mülkü azalır ama bitmez. Ben hiçbir şey almadan çıktım. Hakim, Elif Ada’ya nafaka bağlayacaktı. Ben onu da istemedim.
* İbrahim Bey ile birlikteyken fiziksel şiddete maruz kalmadım. Ama çok kovalanmışlığım vardır. Yakalansaydım ne olurdu bilmiyorum.

* Bir gün Kıbrıs’ta arabadan inmeye çalışıyordum. O kapıya gidiyorum o tarafa koşuyor, bu tarafa gidiyorum bu tarafa koşuyor.

* Ben şiddete maruz kalsaydım bunu kabul etmezdim. Bunu İbrahim Bey bilir. Bir şey kopunca kopar. Bizim İbrahim Bey ile yeniden ilişki yaşamamız, evlenmemiz mümkün değil. Benim limitlerim doldu.

* İnsan olarak çok severim. Saygım sonsuzdur.

Bende olaylar bir şey olunca olmaz. Birikir. Karşı tarafa da söylerim ‘ban doluyor limit’ diye. Bu yılların birikimiydi. Bundan sonra o da bana kırıcı olur. Ben de ona kırıcı olurum. İkili ilişkiler farklı, günlük hayatında başka.

* Ben İbrahim Bey’i gerçekten çok sevdim. Duygular bitip yerini kızgınlığa, öfkeye bırakmaya başlayınca…

* Bakmayın onun böyle şeyler söylediğine, o da artık benimle olamaz.

* O hala çok yakışıklı. Karizması yeter. İbrahim Bey ile ufak bir sürtüşmemiz oldu. ‘Yarın avukatına beni aratır mısın’ dedim. Ses çıkmadı. Sonra mesaj attım ‘Ya avukatına beni arat yada ben avukata bulacağım’ dedim. Baktım 5 dakika sonra avukat aradı.

* Bizim ilişki anlamında her şeyimiz bitmiş. Bir arada olsak da eninde sonunda yine ayrılık. Denenmişi denemeye gerek yok. Biz 2,5-3 yılda bitirdik. Yeniden evlenip 6 ayda bitirmeye gerek yok.

* Mimarım. Bursa’da ofisim var. Yurtdışına açılmayı düşünüyorum. Şuan Dubai ve Kuveyt’te otel projesi var.

* Benim çok aşka meşke ayıracak vaktim yok. İşe koşuyorum, çocuğuma koşuyorum, annem Parkinson ona koşuyorum. Sürekli bir yere yetişmek zorundayım. Çocuğumu servisle gönderemiyorum. Okula ben bırakıp ben alıyorum. Kendi işime koşturuyorum. Her şeyim saatli benim.

* Elif Ada, Melek Zübeyde ile hiç görüşmedi. Onun da öyle bir talebi olmadı. Dilan’ı çok seviyor. Ahmet Abisi’ni çok seviyor. O da Elif’e çok düşkün. İdo ile de karşılaştıklarında görüşüyorlar.

* Hayatıma sevgili istemiyorum. Hayatımı işime odakladım. Aşkla meşke geçirecek vaktim yok.

İkizlerin isimleri belli oldu
Sokakta el ele

  • Hit: 59