breaking news

Deren Talu’ya ret

3 Aralık 2018 | Highlife Magazin
Deren Talu’ya ret
MAGAZİN
0

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, sosyal medyada Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialarla ilgili üç sosyal medya kullanıcısından korunmak için mahkemeye başvurdu.
İstanbul Aile Mahkemesi’ne verdiği dilekçede aşk iddialarının asılsız olduğunu belirten Talu, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu ve psikolojik şiddet gördüğünü öne sürdü.
MAHKEME REDDETTİ
Acil önlem alınmadığı takdirde sosyal medyada görülen bu haberlerin ardından gazeteler ve internet haberciliği yapan kişi ve kurumlar tarafından da Deren Talu hakkındaki bu asılsız iddiaların paylaşılacağı korunma dilekçesinde anlatıldı. Talu’nun avukatı, “Müvekkilim hakkında kitle iletişim veyahut başka surette rahatsız edilmemesi için önleyici tedbir kararı verilmesini istiyoruz. Ayrıca tespit edilen şüpheliler Cengiz E., Emine A. ve Sinem U. hakkında “kişilerin huzur ve sükununu bozma” suçundan dava açılmasını istiyoruz” dedi. Ancak İstanbul Aile Mahkemesi, olayın niteliği, olayın oluş biçimi ve aleyhine tedbir istenen kişilerin nüfus bilgilerinin bulunmaması gibi nedenlerle Deren Talu’nun korunma talepli dilekçesini reddetti.

Ömrümüzün en güzel fotoğrafı!
Alişan'dan Buse Varol'a: Tapılacak kadınsın

  • Hit: 53