breaking news

Ne olmuş Müslüm bana bir, iki tokat atmışsa?

21 Aralık 2018 | Highlife Magazin
Ne olmuş Müslüm bana bir, iki tokat atmışsa?
MAGAZİN
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur konuk oldu. Nur, evliyken Müslüm Gürses’ten şiddet gördüğü iddialarına cevap verdi.

İşte Muhterem Nur’un açıklamalarından satır başları…

Müslüm evde çocuk gibiydi. Dışarıda çok ciddiydi ama evde çok iyiydik. Haksızlığa kesinlikle tahammülü yoktu. Evimizde çok mutluyduk, hiçbir geçimsizliğimiz yoktu.
Müslüm’e ait her şeyi özlüyorum. Her zaman evin içindeymiş gibi hissediyorum, sadece sessini duyamıyorum. Aklıma onun mutfakta yanıma sokuluşları geliyor.Eline bağlamasını alıp geliyordu, “Hadi, hadi başla; ‘Şu Dağlarda Kar Olsaydım’ı söyle” derdi. Ben de söylerdim. Bütün apartmana konser verirdik, mutfaktan.
Anlatamayacağım kadar iyi bir insandı. Aramızda ne kıskançlık yüzünden kavga geçti, ne de ayrılmayı düşündük. 33 sene birbirimizi çok iyi anladık. Çünkü birbirimize arkadaş, karı-koca, anne-baba oluyorduk.

‘BİR, İKİ TOKAT ATTIYSA NE OLMUŞ!’
Muhterem Nur, Müslüm Gürses’in şiddet uyguladığı iddialarına, ‘Her kafadan bir ses çıkıyor. Elbette ki karı-koca arasında oluyor. İlk zamanlar olmadı mı, oldu. Ama onu idare edecek kişi bendim. Her şeyine tahammüllü ettim. O bana karşı değişik tavır takındığı zaman ben susmasını bildim.

İşte benim annem
Tiyatrodan çorbacıya

  • Hit: 47