breaking news

Ünlü oyuncu her şeyi anlattı!

26 Aralık 2018 | Highlife Magazin
Ünlü oyuncu her şeyi anlattı!
MAGAZİN
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına oyuncu Gökçe Akyıldız konuk oldu. Geçtiğimiz aylarda annelik heyecanı yaşayan 26 yaşındaki Akyıldız, bilinmeyenlerini anlattı.
İşte Gökçe Akyıldız’ın açıklamalarından satır başları…

Oğlumu parka götürüyorum oradaki veliler de ‘niye acele ettin, niye bu kadar erken evlendin’ diyorlar. Aslında erken değil benim için çünkü ben çocukları çok aşırı seven bir tipim. Bir de çocuğa bakabilmek enerji meselesi, şu an bile çok yoruluyorum. Bence doğru zaman olduğunu düşünüyorum. Anne olmak için de hazırdım. Çok planladığımız bir şey değildi ama yine de çok mutluyum.

Eşimle sette tanıştık. 3.5 sezon beraber çalıştık, ilk görüşte aşk! Çok etkilendik birbirimizden. Evlendik, bebeğimiz var. 23 yaşında falandım tanıştığımızda. Dizi başladığında ilk sezon sevgili değildik. İş arkadaşıydık. Eşim ses teknisyeni. Bir sene beraber çalıştık, birbirimizden çok etkilendik ama ilk başlarda açılamadık, hep sabrettik içimizde tuttuk ikinci sezonda söyledik.

2 ayda nişanlandık, 7 ay sonra da evlendik. Sonra da çocuğumuz geldi dünyaya. ‘Evlenmeden hamile kaldı’ diyenler oldu. Bizim uzun süren bir ilişkimiz vardı. Evlendik. Balayından döndük her şey harika doktor kontrolüne gittik bebeğimiz olacağını öğrendik.

İlk biz de çok şaşırdık, evliliğimiz çok yeniydi. Bizim için de erken oldu ama sonra düşününce iyi ki olmuş. Hamileliğimin son ayına kadar çalıştım. Oynadığım karakter önemli bir karakterdi bizde dizi bitene kadar devam ettik.

3.5 sezon sürdü dizimiz, dizi benim yüzümden bitmedi. Reytingler azalmıştı, bitirdiler. Şu an ben buraya kadar kendi tırnaklarımla geldim. Şimdilik zamanımı oğlumla geçiriyorum, bir yandan da projeleri inceliyorum. ‘Unutulurum’ diye korkmuyorum, iyi olan bir insan her zaman iş yapar. Ben bu konuda kendime güveniyorum.

İkizler kar tatilinde!
"Çocuklarımın geleceği gitti"

  • Hit: 55