breaking news

Müşerref Akay’dan yıllar sonra gelen itiraf!

16 Ocak 2019 | Highlife Magazin
Müşerref Akay’dan yıllar sonra gelen itiraf!
MAGAZİN
0

Ünlü sanatçı Müşerref Akay, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu. İlk evliliğini 17 yaşında yaptığını söyleyen Akay, ‘Evlenmem için annem-babam imza attı. Vermeseydiler kaçacaktım.’ dedi.

İşte Müşerref Akay’ın çok konuşulacak açıklamalarından satır başları…

Çocuklarımın babasıyla 17 yaşında evlendim. Annem-babam imza attı. Vermeseydiler kaçacaktım. Annem dedi ki ‘baban yaşında, olmaz’ ben bir şekilde ikna ettim. İlk eşim benden 20 yaş büyüktü. Ben onu sevdim, insanlar soruyorlar inanmıyorlar ama hakikatten çok sevdim evlendim. Yaş farkı hiç gözüme gelmedi. İki çocuğum var başka da çocuğum yok.

İlk evliliğim çok başkaydı, 15 yıl sürdü. Her şeyi öğrendim. İyiliği, kötülüğü, sabretmeyi, çalışmayı para kazanmayı… Anne-babamın koynundan çıktım hayata atıldım. Ben onunla evlendiğim için her zaman şükretmişimdir.

Ama son evliliğim kötüydü. İyi bir insan ama bir takım şeyler yerine oturmadı. Etrafını toparlayamadı, özet olarak bu çıktı ayrılığımızda… Ben ayrılmak için evlenmedim. Belli bir yaşa gelmişim, çocuklarım büyümüş mesleğimde de istediklerimi yapmışım, artık normal hanımlar gibi ben de ‘koca parası yiyeyim, rahat edeyim’ diye düşündüm ama olmadı. Allah selamet versin, evlendi mutlu, Allah daha mutlu etsin. Kötü bir insan değil o da…

 

Kerimcan Durmaz: Annesinin hasta olduğunu bilmiyordum!
TOLGAHAN SAYIŞMAN OYUNCULUĞA ARA VERDİ!

  • Hit: 64