breaking news

‘Bazen otomobilde eşimle konuşuyorum’

5 Şubat 2019 | Highlife Magazin
‘Bazen otomobilde eşimle konuşuyorum’
MAGAZİN
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına usta oyuncu Nevra Serezli konuk oldu. 6 yıl önce vefat eden eşi Metin Serezli’yi anlatırken duygusal anlar yaşayan Nevra Serezli ‘Bazen otomobilde eşimle konuşuyorum’ dedi.

Metin vefat edeli 6 sene oldu. Acı her geçen yıl daha çok büyüyor. Bir şeyleri paylaşmak istiyorsun, paylaşamıyorsun. Mesela torunlar büyüyor, onların büyüdüğünü görmek bunları keyifle paylaşmak istiyorsun.

Metin çok güzel bir insandı, çok güzel anlatırdı. İlk başlarda sesine aşık olmuştum. Hep derdim ki ‘ya Metin boş boş laflar etsene, bana hep konuş…’ Öyle ders verir gibi anlatmak değil de o sözlerini süslerdi, çok güzel anlatırdı. Çocuklarımızı da öyle büyüttük.

Alyansımı çıkarmam, böyle bir şey aklımın köşesinden bile geçmez. Ben eşimin eşyalarının %80’ini saklıyorum.

Yaşlı olup da parklarda el ele tutup gün batımı seyredenleri, biri hasta ise diğerinin ona yardımcı olması bu tip olaylar bana çok dramatik geliyor. Çok hoşuma gidiyor, özlemle anıyorum.

Allah kimseyi sevdiğinden ayrılmasın. Ama bir güç de veriyor Allah ‘bu bir sınav’ diyorsun. Bir keresinde bana doğum günümde parfüm hediye etmişti. Parfümü hemen geri verdim. ‘En sevmediğim hediyedir’ dedim. Çünkü emek yok bu hediyede.

 

Benim aldığım dükkanı arayıp ‘hangi parfümü alayım’ dersin alırısın. Ben onu sevmiyorum. Emek harcaması gerekiyordu. Mesela ben mor seviyorum ‘gidip mor bir çiçek yaptır, diş fırçası al, bunlar benim için daha önemli’ dedim.

 

Özlem Yıldız sessizliğini bozdu! 'Biz güçlü bir aileyiz'
Ne güzel sevdin, ne çok sevdim!

  • Hit: 67