breaking news

Demet Şener ile İbrahim Kutluay’dan sürpriz karar

27 Şubat 2019 | Highlife Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay’dan sürpriz karar
MAGAZİN
0

ÇEKİŞMELİ boşanma davası istinaf mahkemesinde değerlendirme aşamasında olan Demet Şener, yeniden mahkemeye başvurarak İbrahim Kutluay’a ‘anlaşmalı boşanma’ davası açtı.

Demet Şener’in “Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını” ve “aldatıldığını” ileri sürerek 2016 Ekim’inde açtığı çekişmeli boşanma davası 19 Ocak 2018’de sonuçlanmış, mahkeme çiftin boşanmasına karar vermişti. Demet Şener tazminat yönünden kararı temyiz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşımıştı.

Demet Şener avukatı Nezihe Hıdıroğlu aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne açtığı anlaşmalı boşanma davasında İbrahim Kutluay ile 2001’de tanıştıklarını, 15 Temmuz 2005’te evlendiklerini belirtti. Evliliklerinden 13 yaşında bir kız ve 10 yaşında bir erkek çocuklarının bulunduğunu belirten Demet Şener, dava dilekçesinde İbrahim Kutluay’a açtığı çekişmeli boşanma davasındaki sadakatsizlik iddialarına iki cümle ile üstü kapalı yer verdi. Dilekçede Demet Şener’in ev adresi yer alırken, İbrahim Kutluay’ın ise iş adresine yer verildi.

'Tek duam kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmen...'
Aytaç Arman'a veda

  • Hit: 84