breaking news

Özlem Yıldız sessizliğini bozdu! ‘Biz güçlü bir aileyiz’

5 Şubat 2019 | Highlife Magazin
Özlem Yıldız sessizliğini bozdu! ‘Biz güçlü bir aileyiz’
MAGAZİN
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına Özlem Yıldız özel açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde oğlunun yanında gözaltına alınan eski eşine destek olan Yıldız ’Biz güçlü bir aileyiz’ dedi.

Özlem Yıldız’ın eski eşi Sinan Serter oğlu Demir ile Uludağ’a tatile gitmişti. Serter, alacaklıların şikayeti üzerine Uludağ’da jandarma ekipleri tarafından oğlunun yanında gözaltına alınmıştı. Haberi alan Özlem Yıldız, hemen oğlunun yanına gitmiş ve bu süreçte de eski eşine destek olmuştu.

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Yıldız, şunları söyledi;Kurşun döktürdüm, hep dua okuyorum. Sinan’ın hayatı ve sıkıntılı bir süreç. Hep söylediğim bir şey var Allah düşmanımın başına vermesin.

Bunlar ticaret hayatından herkesin başına geliyor. Biz aile olarak bundan çok etkilendik. Bunun benim eski eşimin olması bir şey değiştirmiyor, sonuçta çocuğumun babası. Hayatımın sonuna kadar da hep böyle kalacak. Çok etkilendim çok üzüldüm ama hayat bizi sınavlarla test ediyor. Biz güçlü bir aileyiz.

Demir’in babası ile yaptığı üç günlük bir tatildi bu, ben Demir etkilenmesin diye 2 gün daha kaldım. Anne olmak çok büyük sorumluluk.

Takibi bıraktılar!
'Bazen otomobilde eşimle konuşuyorum'

  • Hit: 49