breaking news

Yıllar sonra anlattı… Neden boşandılar?

25 Şubat 2019 | Highlife Magazin
Yıllar sonra anlattı… Neden boşandılar?
MAGAZİN
0

Doktorlar dizisinde rol alan Bekir Aksoy, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Aksoy, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

“Bir gün sette birinin kolu kırıldı. Üzerimde önlük vardı. Beni görenler ‘Bekir ne yapalım’ demeye başladılar. ‘Ben nereden bileyim, doktor muyum?’ dedim.”

“Bizim mesleğimiz böyle taksi şoförünü canlandırınca taksici olduğumuzu sanıyorlar. Rahmetli de kötü adamı canlandırınca onu da ‘kötü biri’ sanmaya başlamışlardı…”

“Yasemin ve İzzet o dizi sayesinde tanıştılar. Dizi onların hastanesinde çekiliyordu… En başından beri ilişkilerine hep evlilik gözüyle baktılar. Çok da güzel oldu. ”

“Ekip olarak çok eğleniyorduk. Yasemin beni yüzümden gülme krizine giriyordu, çekim yapamıyordu. ‘Sen git’ diyordu bana…”

“Erol Günaydın efsane bir adam. Kamera önünde geçen zaman çok az, asıl önemlisi kulis. O çok büyük bir oyuncu.”

“Derya elinden geleni yaptı. Bir şeyler yaşanıyor, bitiyor. Belki de Emir erken dünyaya geldi. Bir kopukluk olmaya başladı. Ne onun suçu, ne de benim suçum. İyi bir aile reisi olmaya çalıştım ama bir şey olmuyor. Belki Türkiye’de olmuyor belki de biz başaramadık. Zaten evlilikler de artık uzun sürmüyor.”

Sanırım bir yanlış anlaşılma var
"Hoş geldin canım kızım Mavi”

  • Hit: 38