breaking news

‘Babamı kaybettiğim zaman bu kadar acı çekmiştim’

14 Mart 2019 | Highlife Magazin
‘Babamı kaybettiğim zaman bu kadar acı çekmiştim’
MAGAZİN
0

 Şevket Altuğ 76 yaşına bastı. ‘Perihan Abla’ başta olmak üzere bir çok kez usta oyuncu ile birlikte kamera karşısına geçen Perran Kutman, Altuğ’un yeni yaşını Instagram’da kutladı.

Eski bir fotoğrafı sayfasında yayınlayan Perran Kutman altına “Doğum günün kutlu olsun canımız Şevket Altuğ! Nice mutlu ve sağlıklı, huzur dolu yıllara!” notunu düştü.

Perran Kutman bu fotoğrafın altına ise şu notu düştü:

“Şevket, ‘Perihan Abla’dan ayrıldıktan sonra biz bir kaç bölüm daha devam ettik. Ondan sonra dizi bitti. Şevket diziden ayrılırken çok acı çektim. Gerçekten babamı kaybettiğim zaman bu kadar acı çekmiştim. Bir yerim kesilmiş gibi oldu. Kuliste, set arkasında ben o kadar onun koruması altındaydım ki, o kadar güzel anlaşıyorduk ki, onun gitmesi bir yerimi kesti, attı sanki… Ve ben bunu ona söyleyemedim tabi. Yıllarca söyleyemedim. Sonra rahatsızlanmıştı ve hastanedeydi. Telefon açtım ve bilgi edinmek istedim. ”Birinci dereceden akrabalarına bilgi verebiliyoruz” dediler. Ben birinci dereceden akraba değilim ama birinci dereceden seven ve sevilen birisiyim. Yakınıyım ben onun. Birinciyim ama ben bunu onlara anlatamam…

Annelere göz sağlığının önemi anlatıldı
Amine Gülşe: Mesut'u çok seviyorum

  • Hit: 44