breaking news

Bana sahip çıkılmadı

Bana sahip çıkılmadı

18 Mart 2019
EĞLENCE

5c8f5153c03c0e4facbaf36e

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına Selen Görgüzel Alkan konuk oldu. Ünlü isim yıllar önce yaşadığı tacizi canlı yayında anlattı.

İşte Selen Görgüzel Alkan’ın açıklamalarından satır başları…

2009 yılıydı galiba, bir taciz olayı yaşamıştım yapımcı tarafından. Bu konuda da birlik olmak istedim sessiz kalmadım. İşsiz kalma pahasına olsa da sesimi çıkarttım. O zaman bana sahip çıkılmadı.

Şimdi sahip çıkıyorlar bu tarz olaylara. Bu kadar çok tanınmadığım için bu tip şeyler reklam aracılığı gibi algılanabiliyordu. Şimdi öyle değil o zaman çok yalnız kalmıştım. O olaydan sonra ben işime küstüm, çok uzun yıllar ekranda bir şey yapmadım. Büyük travmalar yaşadım. Biz şehir dışında çalışıyorduk, insanlar hep bir arada oluyorlardı falan. Ben de odadan dışarı çıkmıyordum. Yapımcın ‘görüntülerle alakalı bana bir şeyler göstermek istiyorum, seninle özel konuşmamız lazım’ dedi. Ben de ‘abi yarın sabah set var, sabah konuşalım’ dedim.Orada kendimi savunmak zorunda kaldım. Kendi mi savunmak gerekliliği de maalesef benim oradaki işimi sekteye uğrattı. Ben de seti bırakıp gittim. Onlar arkamdan ‘kovduk falan’ dediler ama adalet önünde hesabını verdiler.

Hatice çok konuşulan hareketi neden yaptığını açıkladı!
Bu pozun nesi cesur

  • Hit: 71