breaking news

‘Burnum düştü’ soruşturmasında karar

‘Burnum düştü’ soruşturmasında karar

26 Mart 2019
MAGAZİN

‘Burnum düştü’ soruşturmasında karar

Kendisine başarısız burun estetiği ameliyatı yaptığını belirttiği Dr. Güncel Öztürk’ü tehdit ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez, hakkında savcılık kararını verdi.5c99dcc60f25442fa8dd2b18

Dr. Güncel Öztürk’ün iddialarının soyut olduğunu belirten savcılık, dava açılmasını gerektirecek nitelikte delil olmadığı gerekçesiyle soruşturmaya yer olmadığına karar verdi.
Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez 15 Ağustos’ta Operatör Dr. Güncel Öztürk’e burun estetiği ameliyatı oldu. İddiaya göre Öztürk ameliyat karşılığı Söyletmez’den para almadı, sosyal medyada kendi reklamını yapmasını istedi. İnstagram ve Youtube’da 3 milyonu aşkın takipçisi bulunan ve sinema filmleri olan Halil Söyletmez, yaklaşık bir ay sonra burun ucunda düşme olduğu gerekçesiyle Dr. Güncel Öztürk’e tekrar gitti. Halil Söyletmez, Güncel Öztürk’ten hasta dosyası ve fotoğraflarını istedi. Öztürk ücretsiz olarak Söyletmez’in burnunu düzeltebileceğini iletti. Halil Söyletmez ikinci ameliyatı kabul etmedi.

Kış tatiline çıktılar
5 milyonu reddetti

  • Hit: 72