breaking news

Kusura bakma Neslihan!

3 Nisan 2019 | Highlife Magazin
Kusura bakma Neslihan!
MAGAZİN
0

Kusura bakma Neslihan!

Ünlü oyuncu bu esprili paylaşımıyla takipçilerini de taklit ettiği yıldızı da güldürdü.

5ca329ca67b0a910401cdd83

Oyuncu Zeynep Kankonde, sadece ekranda değil sosyal medyada da kendine özgü bir takipçi ve hayran kitlesi edindi. Diğer meslektaşlarının hafızalara kazınan pozlarını esprili bir şekilde tekrarlayan Kankonde bu kez Neslihan Atagül pozu verdi.
Kankonde, Atagül’ün gri kıyafetler içindeki bir pozunu yeniden yorumladı. Oyuncu, “olmayınca olmuyor” etiketiyle paylaştığı fotoğraflarının bu yeni halkası için tepeden tırnağa jelatine büründü.

Kankonde’nin “#olmayincaolmuyor, Vol 8, Olacak gibiydi…Keyfim yerinde… Kusura bakma Neslihan” notuyla yaptığı paylaşım kısa sürede 10 binin üzerinde beğeni aldı.
Kankonde’yi bir yorum da Neslihan Atagül’den geldi. Atagül paylaşıma “Daha iyisi olmuş” diye yanıt verdi.
Kankonde sık sık Instagram’da yaptığı ilginç paylaşımlarla konuşuluyor. İşte onun hem şaşırtan hem güldüren paylaşımlarından örnekler.

Kankonde bir dönem bu paylaşımıyla sosyal medyayı kelimenin tam anlamıyla “yıktı.” Kankonde, Instagram sayfasında bu ilginç pozu ” Dördüncü bacaklarımı ve kollarımı daha fazla saklayamadım” notuyla paylaştı.

Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bazıları “Psikolojimi bozdun” derken bazıları da “Kaç dakikadır fotoğrafı çözmeye çalışıyorum” yorumunu yaptı.
Zeynep Kankonde’nin bu pozu 10 bine yakın takipçiden beğeni aldı.
Kankonde’nin gündeminde bu kez Tuba Büyüküstün’ün yıllar önce bir dergi için verdiği havuz pozu vardı. Elbiseleriyle havuza giren ve Kankonde, Büyüküstün’ün pozunu tekrar etti. Ünlü oyuncunun “Olmayınca olmuyor da niye olmuyor” notuyla paylaştığı pozu takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Oyuncu Zeynep Kankonde, Instagram’da başladığı Olmayınca Olmuyor serisinde daha önce Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay’ın bu ünlü pozunu tekrarlamıştı.

Hasbahçe'den Bahar kermesi
Filtresiz, rötuşsuz ve modelsiz

  • Hit: 159