breaking news

3 Gün 3 gece festival

3 Gün 3 gece festival

17 Haziran 2019
CEMİYET

3 Gün 3 gece festival
‘3 Gün 3 Gece Festivali’ kapsamında birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan Şahinkaya Koleji’nde öğrenciler ve veliler 72 saat kesintisiz eğlendi.
1
Şahinkaya Koleji öğrencilerinin, tüm yıl boyunca merakla beklediği ‘3 Gün 3 Gece Festivali’ bu yıl da dopdolu geçti. Santral Kampüs’te gerçekleşen festivalde öğrenciler üç gün boyunca Mor Zıp Zıp, Top Havuzu, Mavi Kedi Cenneti, Şut Becerisi, Şişme Basketbol, Dev Dart, Zıpla Yapış, Bungee Run, Engelli Parkur, Penguen Park, Canlı Langırt, Gladyatör ve Sumo
gibi birbirinden renkli alanlarda gönüllerince eğlendiler.

HEYECAN VERİCİ ŞOVLAR
Gündüz öğrencilerin eğlenceli oyun parkurlarında oynadığı, akşam ise velilerin de dâhil olduğu festival oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Program çerçevesinde sergilenen bilim şovuna büyük ilgi gösteren öğrenciler, etkileyici deneyleri heyecanla izlediler. Bubble Show etkinliğinde ise balonların renkli dünyasında kaybolan öğrenciler, Pilates eğitmeni Eda Üzmezler eşliğinde de çocuk yogası yaptılar.

KAMPÜSTE EŞSİZ DENEYİM
Festivalin kapanışını geleneksel kamp etkinliğiyle yapan ortaokul öğrencileri, çadırlarıyla kampüste rengârenk bir görüntü oluşturdular. Havanın kararmasıyla birlikte kamp ateşinin etrafında toplanan öğrenciler, Açık Hava Sinemasıyla da keyifli dakikalar geçirdiler. Gece boyunca arkadaşlarıyla sohbet edip güzel anılar biriktiren öğrenciler, kamp kültürünü doyasıya yaşadılar.

İlişkileri güzel gidiyor
İyiki doğdun Ecrin Akarsu

  • Hit: 260