breaking news

‘Ben tavsiye vermesem daha iyi’

‘Ben tavsiye vermesem daha iyi’

11 Haziran 2019
EĞLENCE

‘Ben tavsiye vermesem daha iyi’
2 ay önce nikâh defterine imza atan Eser Yenenler ve Berfu Yıldız, önceki akşam Kilyos’ta eğlenceli bir kır düğünü yaptı.

2 yıldır ilişki yaşayan ve bebek beklediklerini öğrendikten kısa süre sonra nikâh masasına oturan Eser Yenenler ile Berfu Yıldız’ın düğünü ünlü isimleri bir araya getirdi. Kilyos’taki Milyon Beach’te düzenlenen renkli kır düğününe aralarında sanat, televizyon ve spor dünyasından tanınmış isimlerin bulunduğu yaklaşık 300 kişi katıldı.
Genç çift bir kez de konukların huzurunda evliliğe “evet” dedi. Düğünde çiftin şahitliğini Yenenler’in yakın dostları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak yaptı. 4 aylık hamile olan Berfu Yıldız düğünde Akay Gelinlik’ten iki ayrı gelinlik giydi, Eser Yenenler’in tercihi ise Musa Çakmak imzalı mavi renkli smokin oldu.
BALAYINDA MAVİ TUR
Düğünden 1 gün sonra balayına çıkacaklarını söyleyen çift, “Yoğun bir sezonu ve düğün telaşını geride bıraktık. Balayı için ilk olarak Antalya’ya gideceğiz. Sonrasında da mavi tura çıkmak istiyoruz” dedi.
Konuklara sokak lezzetlerinin ikram edildiği düğünde Tarık Sezer Orkestrası sahneye çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde mikrofonu devralan Oğuzhan Koç, en sevilen şarkılarını yakın arkadaşı Eser Yenenler ve eşi Berfu Yıldız için seslendirdi.
Ben tavsiye vermesem daha iyi
Acun Ilıcalı da bu özel günde Eser Yenenler’i yalnız bırakmadı. “Eser bizim kardeşimiz, arkadaşımız. Onun için çok mutluyuz” diyen ünlü televizyoncu, “Kendisine evliliğe dair bir tavsiyeniz var mı?” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Ben tavsiye vermesem daha iyi olur herhalde. Pek iyi olduğum bir konu değil.”5cff374dc03c0e2768122093

Yaza hazırız!
Şeyma Subaşı eski sevgilisinin mekanına alınmadı!

  • Hit: 42