breaking news

Demet Şener o evi boşalttı!

21 Haziran 2019 | Highlife Magazin
Demet Şener o evi boşalttı!
EĞLENCE
0

Demet Şener o evi boşalttı!

Cenk Küpeli ile Demet Şener, bugün nikâh masasına oturuyor. Şener’in nikâha günler kala, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttığı ortaya çıktı.

5d0c82c8ae298bc5a26c95d7

Demet Şener 2.5 yıl süren çekişmeli davanın ardından 4 Mart 2019’da 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’dan boşanmıştı. Hemen ardından kendisinden 9 yaş küçük Cenk Küpeli ile tanıştı. 2.5 aydır birlikte olan çift bugün Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da evleniyor. Demet Şener ”Eski eşiniz İbrahim Kutluay’ın da evleneceği konuşuldu. Nispet mi yapıyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi:
”Evlilik kararımı inat üzerine almadım. İnsan inat uğruna evlenir mi hiç? Evlilik sözleşmesi de yapmadık. Bizimkisi aşkla kıyılacak bir nikah.” Gelinlik giyeceğini söyleyen Demet Şener ”Yeniden anne olmak ister misiniz?” sorusuna “Neden olmasın? Bu işler kader, kısmet.” dedi.Demet Şener, bugünden itibaren ise kızı İrem, oğlu Ömer ve yeni eşi ile beraber, İstinye’deki yeni evlerinde yaşamaya başlayacak. Bu arada nikâhın ardından Ömer’in basketbol, İrem’in ise yüzme kampına gideceği, yeni evlilerin de balayı için İtalya’ya uçacağı gelen haberler arasında.

Boşanma davası açtı ama...

  • Hit: 77