breaking news

Bensu Soral’ın hayali

10 Temmuz 2019 | Highlife Magazin
Bensu Soral’ın hayali
EĞLENCE
0

Bensu Soral’ın hayali

‘İçerde’ dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Bensu Soral, güzel sanatlara merak sardı. Soral, MAG Dergisi’ne verdiği röportajda en büyük hayalinin bir resim-heykel sergisi açmak olduğunu söyledi

5d2591c266a97c8b5e76d59c

Oyunculuğa ablası Hande Soral sayesinde adım atan Bensu Soral, sektördeki yükselişine istikrarlı şekilde devam ediyor.

Yıldızı ‘İçerde’ dizisinde canlandırdığı Melek rolüyle parlayan Soral, bu kariyerin kendisi için de sürpriz olduğunu söylüyor:

”Oyunculuk yapmak hiçbir zaman aklımda yoktu, fakat ablamın oyuncu, yapımcı ve yönetmen çevresi bu mesleği denemem gerektiği görüşündeydi. Yıllarca bu sektöre girmeyi reddettim çünkü çalışma şartlarının ne kadar zor olduğunu görüyordum. Ama bir gün TRT’de başlayacak bir dizi için teklif geldiğinde, bu kez denemeye karar verdim ve o kadar sevdim ki bir daha bırakmak istemedim.”

Oyunculuğun yanı sıra bir yandan da çizim yapmaya devam eden Bensu Soral’ın hayallerini ise resim ve heykel sergisi süslüyor.

Oyuncu, “Kendi çizimlerimi tasarımcı arkadaşlarıma hediye etmişliğim var. Ama ileride kendime ait resim ve heykel sergisi açmak en büyük hayallerimden biri” diyor. Oyunculuğun yanı sıra bir yandan da çizim yapmaya devam eden Bensu Soral’ın hayallerini ise resim ve heykel sergisi süslüyor.

Yoga okulu açacak
Begüm Öner ve eşi Ceyhun Fersoy tatilde!

  • Hit: 316