breaking news

Pekkan’dan  Akçıl operasyonu

Pekkan’dan Akçıl operasyonu

8 Temmuz 2019
EĞLENCE

Pekkan’dan Akçıl operasyonu

Ajda Pekkan’ın söz-müziği Sinan Akçıl’a ait olan ‘Canın Sağolsun’ şarkısının klibi YouTube’da yayınlandıktan 1 gün sonra kaldırılmıştı.

5d22fb14ae298b4bfb9773de

Ajda Pekkan’ın söz ve müziği Sinan Akçıl’a ait ‘Canın Sağolsun’ şarkısının Nihat Odabaşı imzalı klibi 5 Temmuz’da Youtube’da yayınlandı.

Sinan Akçıl’ın 8 ve 16’ncı saniyeler arasında okuduğu ”Hep mi bana acı verdin/Ama beni hiç mi duyamıyorsun/Ne oldu diye sorma bana/Yok bir şey canın sağ olsun” dizeleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Ajda’nın hayranları Sinan Akçıl’ın olduğu bölümleri istemedi.

”Ajda’nın şarkısı neden Sinan’ın sesiyle başlıyor?” tartışması alevlendi. Bunun üzerine klip yayınlandıktan bir gün sonra 6 Temmuz’da kaldırıldı.

KLİBE NELER OLDU?

Yeni klip, dün Youtube’a tekrar yüklendiğinde Sinan Akçıl’ın hem baştaki 8 saniyelik hem de 3.40 ve 3.46 dakikaları arasındaki 6 saniyelik sesi kaybolmuştu. Ama vokalleri ve görüntüsü duruyordu.

Yapımcı Samsun Demir bu konudaki sorulara ”Bu bir tercih, tamamıyla Ajda’nın isteği doğrultusunda yapıldı” açıklamasında bulundu.

Ajda Pekkan’ın bazı sahnelerde görüntüsünden memnun kalmadığı, o sahnelere filtre uygulattığı iddialarının da doğru olmadığını söyledi.

Yakup ile Seda mutluluğa yelken açtı
Talebini reddetti

  • Hit: 22