breaking news

Rakip çıktılar

11 Temmuz 2019 | Highlife Magazin
Rakip çıktılar
EĞLENCE
0

Rakip çıktılar

Mesut Özil ile Amine Gülşe çifti Victoria ve David Beckham’a rakip çıkt.

5d26dc6366a97cbc6fbdf856 5d26dc8d66a97cbd6b09b478

Bir ay önce dünyaevine giren Mesut Özil ile Amine Gülşe, Victoria ve David Beckham’a rakip çıktı. Evlilikten önce İngiliz kozmetik firmasıyla ortak olan çift; müzik, reklam ve film yapımcılığı işlerine girmek için düğmeye bastı

İngiliz devi Arsenal’in 10 numarası ve en çok kazanan oyuncusu Mesut Özil ile Türkiye güzeli Amine Gülşe, 7 Haziran’daki dillere destan düğünlerinden önce ticarete atıldı.

Mutlu çift, İngiliz kozmetik devi Citizen Cosmetics Limited ile ortaklık imzaladı. Bu anlaşmadan sonra Özil, işlerini büyütmek için düğmeye bastı.

Daha önce bir kahve markası çıkaran ve adıyla özdeşleşen M10 logolu giyim firması kuran Özil, eşini de ticarete alıştırdı. İkili, M10 adlı giyim markasını yükseltmek için çalışmalara başladı.

Ünlü moda tasarımcılarıyla görüşme yapan ikili, iş alanını genişletme kararı aldı. Buna göre çiçeği bununda çift yakında; müzik, reklam ve film yapımcılığı gibi alanlara da el atacak.

Yeni sektörlerden elde edilen gelirler de çiftin ortak hesabına yatacak. Bu paranın bir kısmı ise yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

6 yıl önce 47 milyon euroya Real Madrid’den Arsenal’e transfer olan Özil, haftalık 350 bin sterlin (2.5 milyon lira) kazanıyor.

MARKASINI ÇIKARACAK

Daha önce tasarım ve parfüm işine giren Victoria Beckham da, şimdilerde eşinin de desteğiyle ‘kendi güzellik markasını yaratanlar’ kervanına katılacak.

6 yılda 93 kilo verdi
Ebru Gündeş geri döndü

  • Hit: 41