breaking news

Ünlülerin akın ettiği Erikli Mineral özel daveti

5 Temmuz 2019 | Highlife Magazin
Ünlülerin akın ettiği Erikli Mineral özel daveti
CEMİYET
0

Ünlülerin akın ettiği Erikli Mineral özel daveti

Türkiye’nin en sevilen su markası Erikli yeni bir kategoriye adım atarak meyve aromalı maden suyu “Erikli Mineral” serisini keyifli bir lansmanla özel davetlileriyle paylaştı. “Yükselt Kendini” mottosuyla çıkan Erikli Mineral, lansmana katılan tüm davetlilerden tam not aldı.

1

Türkiye’de sektörünün lideri ve en sevilen su markası Erikli, meyve aromalı maden suyu serisi yeni “Erikli Mineral”i Hotel Les Ottomans’da düzenlediği eğlenceli bir lansmanla tanıttı. Davete sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri ile birlikte basın mensupları ve fenomen influencerlar da büyük ilgi gösterdi. Erikli Mineral’in keyifle geçen lansman gecesinde objektife takılan ünlü isimler arasında Eliz Sakuçoğlu, Arda Türkmen, Emel Yıldırım, Akasya Asıltürkmen, Mahmut Ziylan, Emine Ün, Çiğdem Kayalı, Yağız İzgül, Öykü Çelik, Kübra Açil ve Ayşe Kucuroğlu dikkat çekti. Erikli Mineral tadımıyla modu yükselen tüm davetliler Aybuke Albere konseriyle eğlenceli dakikalar yaşadılar. Konserin devamında gerçekleşen DJ performansıyla gecenin ritmi giderek yükseldi.
Erikli Mineral’e yoğun ilgi
Özel gecede, Erikli Mineral’in meyve aromalı maden sularının lezzeti kadar Türkiye’de bir ilk olan ergonomik mavi cam şişesi ve premium çevir aç kapaktan oluşan inovatif tasarımı da göz doldurdu. Gece boyunca davetlilerin severek içtiği Erikli Mineral yaza damga vuracak serinletici lezzet olarak hafızalardaki yerini aldı.

Tatil sonrası romantik yemek
Ebru Gündeş’ten makyajsız fotoğraf

  • Hit: 102