breaking news

Azlheımera karşı biraraya geldiler

Azlheımera karşı biraraya geldiler

26 Eylül 2019
MAGAZİN

Azlheımera karşı biraraya geldiler

Yapımı devam etmekte olan Nilüfer Belediyesi-Lions-Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına Balat Ormanı’nda gerçekleşen Lions-Game of Colors Festivali Bursalıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

1 2 3 5

Şenlikte sahne alan Suzan Kardeş, Ecem Boyacı, Pozitive Live Project, Eco Show Ekibi ve daha pek çok sahne gösterisini takip eden katılımcılar keyifli vakit geçirdiler. Pek çok sportif aktivite, şirket yarışmaları, sağlıklı yaşam atölyelerini de içeren festivalde ayrıca ilk kez Foto Moto Rally düzenlendi. Trafik kurallarına uyma önceliği ile belirlenen noktaları en kısa sürede tespit ederek geri dönen 35 motosiklet kullanıcısı ile gerçekleşen yarışma katılımcılara heyecanlı anlar yaşattı.
Şehrin yakınında, doğanın içerisinde ve faydalı olabilmek arzusu içerisindeki misafirleri ile yaptıkları çalışmaları paylaşan 118K Lions Federasyonu Başkanı Nükhet Tuzlacıoğlu şenliğe destek veren başta Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem olmak üzere, sponsorlara ve organizasyon ekibine plaketlerini takdim etti. Katılımcı kulüplerin standlarında satışa sunulan el yapımı ürünlerin gelirleri de Nilüfer Belediyesi-Lions-Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne bağışladıkları için memnuniyetini dile getiren Tuzlacıoğlu, ziyaretçilerin ve katılımcıların desteklerinden memnuniyet duyduklarını bildirdi.
Bursa’ya hizmet ve asrın hastalığı Alzheimer ile mücadele için her zaman Bursalılar’ın desteklerini beklediklerini söyleyen Nükhet Tuzlacıoğlu Hasta Konuk Evi hepimiz için yapılıyor, desteklerinizle hayat bulacak ve var olacaktır diyerek projenin tamamen bağışlarla yol almakta olduğunu önemle dile getirdi.

Bursalıların mekanı Mypub
Hande ile İbrahim mutluluğa yelken açtı

  • Hit: 60