breaking news

Galibiyet sonrası öpücüklü kutlama

28 Ekim 2019 | Highlife Magazin
Galibiyet sonrası öpücüklü kutlama
MAGAZİN
0

Yaklaşık 5 ay önce Barselona’da Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile dünyaevine giren ve hamileliğinin 7’nci ayını bitirmek üzere olan oyuncu Müge Boz, dün akşamki karşılaşmada eşini yalnız bırakmadı.Siyah elbisesi ve kırmızı ceketiyle karnı burnunda tribünde eşine destek veren Boz, adeta yerinde duramadı.Karşılaşmayı 83-64 Galatasaray’ın yenmesi üzerine Boz, maç sonunda eşini öperek galibiyeti kutladı.
“YERİMDE DURAMAZDIM”

Boz, karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Müge Hanım ne yapıyorsunuz?’, ‘Bebek kaç aylık, aman yapmayın böyle şeyler’ Ben yapmayayım da kim yapsın? O kadar heyecanlıydı ki yerimde oturamazdım. Tüm taraftara sevgilerimi gönderiyorum, inanılmazdınız. Sizinle beraber maçlar çok keyifli. 83-64 biten bu tarihi maçta bebeğim de çok mutluydu. Bir dahaki derbide göbüşün içinde değil, kucağımda izlemesin mi?” ifadelerini kullandı.
“ÇOCUK ODASININ HAZIRLIKLARI BAŞLADI”

Geçtiğimiz günlerde hazırlıkların devam ettiğini belirten oyuncu, “Çocuk odasının hazırlıkları başladı. Duvar kağıtlarını seçtik ve mobilyaları sipariş ettik. Bir yandan da taşınma işlerimiz var, malum çocuk olunca biraz daha geniş ev ihtiyacı oluyor” şeklinde konuşmuştu.
“HENÜZ KARAR VERMEDİK”

Henüz baby shower partisi yapmayan oyuncu, “Henüz karar vermedik, 1-2 hafta içinde netleşir. Belki yapmayabiliriz, belli olmaz” ifadelerini kullanmıştı.

Aşk iddialarına yanıt!
Dördüncüye yeşil ışık

  • Hit: 40