breaking news

Tam adamına sordunuz!

15 Kasım 2019 | Highlife Magazin
Tam adamına sordunuz!
MAGAZİN
0

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, önceki akşam Armutlu’daki Steakroom adlı restorandaydı. Oyuncu çıkışta eşini cipine bindirdi, kendisi ise 300 bin lira değerindeki Harley Davidson motosikletine yöneldi.Yola çıkmadan önce muhabirlerle sohbet eden Tatlıtuğ, setlere dönmeye hazırlandığını açıkladı: “Uzun ve güzel bir dinlenme süreci yaşadım. Şimdi okuduğum birkaç proje var, güzel şeyler olabilir.”ALLAH VERMESİN

Kıvanç Tatlıtuğ, geçirdiği kazanın ardından annesine bir daha motosiklet kullanmayacağına dair söz verdiği hatırlatılınca “Sakin ve dikkatli kullanıyorum, Allah kaza bela vermesin” diye konuştu.Ünlü oyuncu, eşine 900 bin lira değerinde Land Rover marka araç hediye ettiği haberleri için de gülerek “O konuyla ilgili ayrı bir açıklama yapılacak ama öyle bir şey yok” dedi.

Tam adamına sordunuz

Kıvanç Tatlıtuğ, “Çağatay Ulusoy neden sizi sosyal medyada takip etmeyi bıraktı?” sorusuna şöyle yanıt verdi:“Tam adamına sordunuz. Benim sosyal medyayla hiç aram yok. Birbirlerini takip edenler mi yakın arkadaş oluyor?”

Hazal Kaya saçlarını ördürdü!
Ceylan imaj değiştirdi

  • Hit: 34