breaking news

Burak Yamantürk 36. yaşını kutladı!

24 Aralık 2019 | Highlife Magazin
Burak Yamantürk 36. yaşını kutladı!
MAGAZİN
0

Başrolünü paylaştığı ‘Biz Böyleyiz’ filmindeki partneri; Berrak Tüzünataç, Boran Kuzum ve Meriç Aral’ın da olduğu kutlamaya katılar arasında senarist Ece Yörenç, Buğra Gülsoy ile eşi Nilüfer Gürbüz de vardı.Özge Özpirinçci partide coştu, hem şarkı söyledi, hem dans etti.36. yaşına basan Burak Yamantürk sosyal medya hesabından geceye katılanlara teşekkür etti.Özge Özpirinçci Burak Yamantürk’e olan aşkını sosyal medyadan şu sözlerle ilan etti;Yılın en sevdiğim günlerinden biri Burak Yamantürk’ün doğum günü! Birlikte görüyoruz, gülüyoruz, ağlıyoruz, tartışıyoruz, beğeniyoruz, kızıyoruz, korkuyoruz, yaşıyoruz ve büyüyoruz. Seni çok seviyorum Burak! İyi ki doğmuşsun! Nice huzurlu senelere!

AYRILIK İDDİALARI YALAN ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde bir kafede Oğulcan Engin ile yakınlaştığı iddia edilen Leyla Feray geceye oyuncu sevgilisi Serhat Teoman’la katıldı. Çift kameralara güler poz verdi.Berrak ile Birkan bir arada!

Geçtiğimiz aylarda ayrılan Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokulu, arkadaşları Burak Yamantürk’ün doğum günü partisinde bir araya geldi. İkilinin arasında herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi.

İbrahim Kutluay çocukları İrem ve Ömer'le buluştu
Yalnızlık 1 ay sürdü

  • Hit: 60