breaking news

kirası çok yüksek, kapatacağız!

10 Aralık 2019 | Highlife Magazin
kirası çok yüksek, kapatacağız!
MAGAZİN
0

Healthyish’in enerjisini düşürdüm. Çünkü oranın sahibi benim. Herkes bunu biliyor. ‘Ben geldiğimde geliyor’ gibi bir sistem varsa bu işlemez. Öyle değil… Ben orada olduğum zaman, bizim çalışanlara bile enerji veriyordum. Benim enerjimle onlar bile yükseliyorlardı.”
“Ben oradan çıktığım zaman, başka bir yere çıktığım zaman o Healthyish tamamen personelinden yemeğine kadar enerjisel olarak düştü. Yemeklerimiz hala çok güzel. O düşünce belki müşteri memnun kalmadı, geldi gitti…”
“Gerçekten kiramız çok yüksek. Normalde hiçbir yerde olmayan bir kira ücreti var, biz de ödüyoruz. Bebek’in en güzel yerinde olduğu için… Ve biz alkol satmıyoruz. Yaklaşık 80 bin TL kirası olan bir yer. Bu para çıkıyor ama benim cebime bir şey girmiyor. Bir şeyin içine girmek kadar, doğru yerde çıkmak da bence doğru bir adımdır.”

“Başka projeler yapmayı düşünürken bir yandan sosyalleşme bir yandan yurt dışı derken ben Healthyish eşittir Şeyma Subaşı olarak orada kalamam. Ben bunu gördüm. Eğer ben sadece orada öyle duracaksam Şeyma Subaşı bir kafe sahibi olarak duracaksam evet devam ederim kazanırım, yaparım da. Ama ben bu değilim. Biz de mantıklı bir şekilde düşündük ve şu anda bakıyoruz ama herhalde kapatacağız gibi görünüyor”

Ayrılığın Defne Samyeli ile ilgisi yok
Özcan Deniz'e yaklaşamadılar!

  • Hit: 27