breaking news

O senin çocuğun evden atamazsın!

24 Şubat 2020 | Highlife Magazin
O senin çocuğun evden atamazsın!
MAGAZİN
0

O senin çocuğun evden atamazsın! Naz Elmas’ın eşi Erol Özmandıracı’ya eski sevgilisinden dava!
Merve Nur Başbuğ, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Naz Elmas’la evlenen eski sevgilisi Erol Özmandıracı aleyhine uzaklaştırma kararı aldırmış ve 20 bin liralık tedbir nafakası davası açmıştı.

‘KİRA ÖDEYEMEZ’
Merve Nur Başbuğ; Erol Özmandıracı’dan olan kızıyla birlikte Maslak’ta oturduğu daireden tahliye edilmek istendiğini, bu dairenin satışa çıkarıldığını belirtip yeni bir dava daha açtı. Dava Naz Elmas’ın eşi Erol Özmandıracı aleyhine sonuçlandı. İşte ayrıntıları…

YENİ BİR DAVA
Merve Nur Başbuğ, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Naz Elmas’la evlenen eski sevgilisi Erol Özmandıracı aleyhine uzaklaştırma kararı aldırmış ve 20 bin liralık tedbir nafakası davası açmıştı. Başbuğ; Özmandıracı’dan olan kızıyla birlikte Maslak’ta oturduğu daireden tahliye edilmek istendiğini, bu dairenin satışa çıkarıldığını belirtip yeni bir dava daha açtı.Avukatı Handan Bakbak dilekçesinde, şunları söyledi: “Bu anne ile çocuğu mağdur edecek bir durum. Çocuk, bu eve alışmış. Okulu çok yakın. Anne, çocuğuyla ilgilendiği için asgari ücret karşılığı part-time çalışmaktadır. Kira ödeyecek durumu yoktur. Onlara yeni bir ikametgah tesis edilinceye kadar oturdukları daireye ihtiyati tedbir konulmasını istiyoruz.” Avukatın açtığı davayı kabul eden mahkeme; Özmandıracı’nın müteahhitlik firmasının yaptığı Maslak’taki dairenin, davacı Merve Nur Başbuğ ile müşterek çocuğun kullanımına tahsis etti.

Aleyna beni aradı sıkıntı yok
Arda Kural'dan itiraf

  • Hit: 45