breaking news

Evlilik teklifi gibi klişelerimiz olmadı

12 Mart 2020 | Highlife Magazin
Evlilik teklifi gibi klişelerimiz olmadı
MAGAZİN
0

Şilan Makal futbolcu Şener Özbayraklı ile geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilk adımı atmış, nişanlanmıştı. Bu yaz nikah masasına oturacak olan güzel oyuncu, müstakbel eşinden evlilik teklifi gelmediğini söyledi.Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuşan Makal şunları söyledi;

Her şey yolunda gidiyor, düğün hazırlıklarına da başladık. Şener’in işlerinden dolayı tarihler net değil ama bu yaza düşünüyoruz. Benim için sadece nikah olsa yeterli. Düğün gibi şeyler aileler için yapılan ayrıntılar.Evlilik teklifi gibi klişelerimiz olmadı. O da ben de bu konuda aynı fikirdeyiz. ‘Hadi evlenelim bari’ dedik. Zaten uzun zamandır konuştuğumuz bir şeydi, kendiliğinden teklifsiz gelişti. İkimiz de bu konularda çok odunuz. İki tarafın da böyle beklentisi olmadığı için iyi anlaşıyoruz.Kimi tek taş yüzüğü kese kağıdının içine koydu, kimi yollarına gül döktü, kimi de buzulun üstünde kalbinden geçenleri söyledi. Bu evliliklerin bazıları çoktan bitti ama bu teklifler hafızalardan hiç silinmedi.Meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşayan Tamer Ölmez’in, özel hayatıyla ilgili önemli bir karar aldı.

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez bir süredir ilişki yaşadığı Ece Çeşmioğlu’na Belçika’nın tarihi şehri Brugge’da evlenme teklif etti.Bir köprünün üzerinde yürürken yapılan teklife Çeşmioğlu’nun yanıtı “evet” oldu. Sevgililer, önümüzdeki yaz nikâh masasına oturmayı planlıyor.

Köpeklerin birisi benim birisi de onun!
Yağmur Aşık hakkında ‘8 suçtan’ şikayetçi oldu

  • Hit: 58