breaking news

Sosyal medyada linç ettiler!

5 Mart 2020 | Highlife Magazin
Sosyal medyada linç ettiler!
MAGAZİN
0

Ezgi Sertel ve oyuncu eşi Ozan Çobanoğlu ikizlerini ocak ayının son günlerinde kucaklarına almıştı.Ezgi Sertel son paylaşımından sonra sosyal medya linci kurbanı oldu.Set arkadaşlığı aşka dönüşen sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel ve Ozan Çobanoğlu 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu ve bir dönem Türkiye’nin lezzetlerini tanıtan bir program ile adından çokça söz ettiren Ezgi Sertel, ocak ayının son günlerinde ikizlerine kavuşmuştu.

Ezgi Sertel, ikizlerinin 40’ı çıkınca sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşarak “Bizim 40’ımız çıktı. Allah herkesin evladıyla beraber benim yavrularıma da güzellikler nasip etsin” notunu düşmüştü.

İkiz bebeklerini kucağına alan sunucu Ezgi Sertel sosyal medya linci kurbanı oldu.Güzel sunucu bu fotoğrafları paylaştıktan sonra çirkin yorumlara maruz kaldı. 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Sertel, yaşadıklarını canlı yayında anlattı;İnsanlar hep doğallıktan bahsediyor ama filtresiz de gezmemizi istemiyorlar galiba! Hamile fotoğrafıma inceltmem mi gerekiyor onu da bilemedim. Hamilelik dönemimde de bu tarz kötü yorumlara maruz kaldım. Hamile bir kadın bazen üzgün, bazen kaygılı çok karışık hisler yaşıyor. Bu süreçte sadece fiziksel ve biyolojik hisler yaşamıyorsunuz, psikolojik olarak da etkilendiğiniz bir dönem. Benim hamilelik sürecim zor geçti, son iki ayı yatarak tamamladım. Erken doğum riskim vardı, operasyon geçirdim sadece ihtiyaç için kalktım yataktan.

Türkiye'ye neden dönmedi!
Deren Talu ile Murat Boz arasında neler oldu?

  • Hit: 33