breaking news

Tayfun Erdoğan’dan duygulandıran sözler:

4 Mart 2020 | Highlife Magazin
Tayfun Erdoğan’dan duygulandıran sözler:
MAGAZİN
0

Yanına Kapadokya’ya gittim, kapıdan içeri almadı!
Survivor 2020’de mücadele eden Tayfun Erdoğan, babası Emrah hakkında merak edilenleri anlatmaya devam ediyor. Survivor’da gönüllüler takımı adına yarışan, şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan’ın sözleri izleyenleri duygulandırdı.Sakin, tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Tayfun, “Sen ne iş yapıyorsun?” sorunu, “Bursa’da bizim bir dükkan vardı, onu işletiyordum. Oradan çıktım, başka bir yer açacaktım. Sonra burası nasip oldu, Survivor’a geldim” şeklinde yanıtladı.Takım arkadaşlarının kendisine yönelttiği “Baban hiç yardım etmiyor mu?” sorusuna da cevap veren genç yarışmacı, çarpıcı bir itirafta bulundu.

“BABAMIN MADDİ-MANEVİ KATKISI YOK”
“Babam yardım etmiyor. Katkı yapmasına gerek yok. Zaten 29-30 yaşıma geldim. Kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum ama manevi olarak katkısını daha çok isterdim.”

“Babam karşıma geçip ‘Bana karşı şöyle bir yanlışın oldu’ deseydi, elini öperdim. Görüşmüyoruz ki, iletişimimiz yok. Bu yüzden ‘yanlışım mı oldu?’ diye soramadım.”

“KAPIDAN İÇERİ ALMADI”
“En kötü ne yanlış yapmış olabilirim? Babama saygısızlığım olmadı, olduysa da bilmediğim bir şey var. İki yıl önce dizi çektiği Kapadokya’ya gittim, ama kapıdan içeri giremedim. Asistanı ‘Baban seninle görüşmek istemiyor’ dedi. Ben ne yapabilirim?”

Oyuncu Emrah Akduman ile Gökçe Mavuş evlendi
Mutluluğa “Evet” dediler

  • Hit: 108