breaking news

Hayatımın en önemli karakteriydi

17 Nisan 2020 | Highlife Magazin
Hayatımın en önemli karakteriydi
MAGAZİN
0

Kenan Doğulu, Beren Saat’in başrolünü oynadığı, Kanal D’de tekrarı yayınlanan ve reyting rekoru kıran ‘Aşk-ı Memnu’ hakkında konuştu.
Evden dışarı çıkmayan Beren Saat’in, 2008-2010 arasında başrolünü oynadığı, Kanal D’de tekrarı yayınlanan ve reyting rekoru kıran ‘Aşk-ı Memnu’yu her gün hiç kaçırmadan izlediği ortaya çıktı. (Posta/ Müge Dağıstanlı)Beren Saat’in canlandırdığı unutulmaz ‘Bihter’ karakterinden en çok etkilenen kişi ise eşi Kenan Doğulu. Pop yıldızı “Beren’i her gün izledikçe oyunculuğuna hayran kalıyorum” dedi.

‘Bihter’i böyle anlatmıştı
* Bihter’in değişken halini özlüyorum. Çok renkliydi. Ruh hali sürekli dönüşüyordu. Beni eğlendiriyordu. Hayatımın önemli bir karakteridir, ondan çok şey öğrendim.

* Bihter’in histeri krizi geçirdiği bir sahnem vardı. Bütün günümü etkiledi. Uykumu, tepkilerimi, kimyamı değiştirdi. Hayatımda yaşamadığım bir şeyi Bihter üstünden yaşadım, inanılmazdı.

* Çekimlerde bir gün bile ‘Bu sahneyi çekmesek mi, o elbiseyi giymesem mi?’ demedim. Hayatımda Bihter kadar dekolte giymem, makyaj yapmam, onun gibi davranmam. Ama Bihter’i oynamayı çok sevdim. Çünkü o edebiyatın çok özel bir kadın karakteri. Her uyarlamasında ortalığı sallıyor.

Ferdi Tayfur: Doktor böbrek nakli önerdi
Priyanka Chopra: Anne olmak istiyorum

  • Hit: 17