breaking news

New York’ta kıyamet kopmuş gibi

19 Nisan 2020 | Highlife Magazin
New York’ta kıyamet kopmuş gibi
MAGAZİN
0

Koronavirüs salgınıyla hayatımıza giren “sosyal mesafe”, iş düzenimizi yeni bir formata sokmamızı zorunlu hale getirdi. Ben de video röportajlara başladım ve ilk olarak günümüzün en önemli sahne ve sinema sanatçılarından, Tony, Emmy, Grammy ödüllü Hugh Jackman’la görüştüm. “Birbirimizden uzak durmak zorunda olsak da bu süreci birlik olarak atlatacağız” diyen ünlü aktörle hem karantina günlerini hem de başrolünde oynadığı “Bad Education” filmini konuştuk.
◊ Nerede geçiriyorsunuz zorlu korona günlerini?

– New York’tayız.

◊ Hepimizin hayatı bir anda değişti. Siz New York’ta salgının Amerika’daki merkezindesiniz. Duygusal olarak, fiziksel olarak, ruhsal olarak nasıl başa çıkıyorsunuz?

– Meditasyon yaparak… Hayat bir gün sakin, huzur dolu, güzel olabileceği gibi ertesi gün sert ve acımasız da olabiliyor. Suyun üstünde, yüzeyde görünen ne olursa olsun suyun altında bir sakinlik, bir dinginlik var. Son 25-30 yıldır yaptığım meditasyon, o sakinliği bulmama yardımcı oluyor. Bugünlerde de rutinimi koruyorum. Meditasyon en büyük yardımcım.

Bugünlerde kendim için korkmuyorum! Çocuklarım için endişeliyim. Onların ruhsal durumu, okula gitmemeleri, arkadaşlarıyla vakit geçirememeleri… Olan bitenden kaynaklı endişenin çocuklarımı sert etkilemesini istemiyorum.

Köpeklerimizi gezdiriyoruz ve 10 yıldır sokakta gördüğüm ama hiç konuşmadığımız insanlarla artık konuşuyoruz. Hepimiz “yetmiyor” diye şikayet ettiğimiz “zamana” artık sahibiz.

Banu Zorlu sokak hayvanlarını unutmadı
Burcu Esmersoy 10 kadına yardım etti

  • Hit: 33