breaking news

Mumcu sahnesinde İspanyol ateşi

Mumcu sahnesinde İspanyol ateşi

8 Aralık 2013
KONSER

Birbirinden renkli etkinliklere imza atan Nilüfer Kadın Korosu’nun Morsalkım Kadın Dayanışma Derneği yararına Uğur Mumcu sahnesinde verdiği konserde İspanyol ateşi yandı. Fitdans Spor Merkezi dans öğretmenleri Tülay-Şenol Özkahraman çiftinin flamenko gösterisi muhteşemdi.
Nilüfer Kadın Korosu “Sazımız Sözümüz Şiddetsiz Bir Dünya İçin” adı verilen konsere Şef Aysel Gürel’in yazıp bestelediği “Kadın marşı” ile başlarken, hicaz makamındaki şarkıyı Elif Gürel seslendirdi. Koristler Binay Yücel ve Vildan Nasır da bu şarkı sırasında canlandırdıkları skeçle kadına şiddete hayır mesajı verdi.

SOLİSTLERE ALKIŞ YAĞMURU
Nihavent, Kürdilihicazkar ve Muhayyerkürdi makamındaki sevilen eserlerin seslendirildiği konserde, Emel Beki, Safiye Kurtaraner, Şükran Açıkel ve Filiz Büyükçoban da solist olarak görev yaptı.
Morsalkım Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler, konserden sağlanan gelirin kadın sığınma evlerinde kalan zor durumdaki kadınlar için kullanılacağını belirterek, “Ne büyük bir destek sağladığınızı tahmin bile edemezsiniz” diye teşekkür ederken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Meclis Üyesi Hasan Remzi Şimşek de konser sonunda koro şefi Dr. Aysel Gürel’e çiçek verdi.

GUREL AİLESİ TÜM ÜYELERİYLE SAHNEDEYDİ
Bu arada konserde bir ilk de yaşandı. Şef Dr. Aysel Gürel’in eşi koro şefi Kenan Gürel ud, oğlu Murat Gürel ise kemanla saz heyetinde yer alırken, kızı Elif Gürel de solist olarak görev yaptı. Böylece Gürel ailesi tam kadro halinde ilk kez bir konserde sahne almış oldu…

 

Özlüce Anadolu Lisesi'nde karaoke heyecanı
HASVAK, Medeniyetlerle El Uzattı

  • Hit: 1.822