breaking news

Rotary Meslek Hizmet Ödül töreninde duygusal anlar

Rotary Meslek Hizmet Ödül töreninde duygusal anlar

21 Ocak 2014
CEMİYET

Özkan GÜNGÖRMEZ

Dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştiren,  barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Bursa Demirtaş Rotary Kulübü’nün her yıl iş ve mesleğinde başarıya ulaşıp topluma katkıda bulunmuş kişilere verdiği Geleneksel ‘Meslek Hizmet Ödülü’ne bu yıl Hasan Duman ve Hasan Sözüneri layık görüldü.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Demirtaş Rotary Kulübü Başkanı Tayfun Doğan “Kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirilebilmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Sayın Hasan Duman ve Hasan Sözüneri çalışmalarınızla meslek yüksek ahlakı standartların yaygınlaşmasına teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onlarında yararlı çalışmalar yapabilmesi için önder oluyorsunuz. Demirtaş Rotary Kulübü olarak iş ve meslek onurunuzu, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkılarınızı şükran ile anıyor takdim edeceğimiz ‘Rotary Hizmet Ödülü’ ile bu gururu gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz” dedi.

Görme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bursa Osmangazi Belediyesi Engelliler Spor Kulübü (Buges) Onursal Başkanı Hasan Duman ve Yüksek Mimar Hasan Sözüneri Rotary Hizmet Ödülü’nü alkışlar arasında aldılar.

Ödül takdiminin ardından Bursa Osmangazi Belediyesi Engelliler Spor Kulübü (Buges) Buges Başkanı Ali Genç bir sürpriz yaparak Görme Engelliler (Braille) Alfabesi’nde yazılmış tabloyu Onursal Başkan Hasan Duman’a verdi.  Bu hediye karşısında duygulanan Duman’ın kendisine takdim edilen Görme Engelliler (Braille) Alfabesi’nde yazılmış tabloyu davetlilere okuması tüm salonda oldukça duygusal dakikalar yaşattı.

 

Minik Suna’ya görkemli doğum günü
Dilek ve temenniler minik Sarp içindi

  • Hit: 2.413