breaking news

The Wanton Bishops Nilüfer’de sahne aldı

28 Nisan 2014 | Highlife
The Wanton Bishops Nilüfer’de sahne aldı
KONSER
0

Nilüfer Belediyesi, dünya sesleri Nilüfer’de etkinlikleri kapsamında blues/garaj rock grubu The Wanton Bishops’u sahnesinde ağırladı.

Kültür ve sanat etkinlikleriyle Türkiye’nin ve dünyanın tanınmış isimlerini Nilüferlilerle buluşturan Nilüfer Belediyesi, “Dünya sesleri Nilüfer’de” etkinlikleri kapsamında blues/garaj rock grubu The Wanton Bishops’u Nazım Hikmet Kültürevi’nde ağırladı. Türkiye, Fransa, Norveç, İsveç ve Danimarka’da sahneye çıkan ve Guns N’ Roses ve Lana Del Rey’in Lübnan konserlerinde alt grup olarak sahne alan grup Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği konserde rock tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Müzik listelerinde her geçen gün isimlerini üst sıralara yazdıran müzik grubu, performanslarıyla beğeni topladı. Beyrutlu iki kişiden oluşan rock grubunun solisti Nader, armonika, gitar ve klavye performansıyla dinleyiciyi büyüledi. Grubun bir diğer üyesi Eddy ise geri vokalin yanı sıra gitar ve banjo ile Nilüferlileri kendine hayran bıraktı.

Yaklaşık iki saat süren konser sonunda The Wanton Bishops grubu ayakta alkışlanırken, sanatçılar Nilüfer’de sahne almaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Bursa'dan dünyaya dostluk şarkıları
Suavi, Nilüfer'de su gibi aktı

  • Hit: 1.048