breaking news

“O Kobe buraya gelecek o kadar”

10 Temmuz 2014 | Highlife
“O Kobe buraya  gelecek o kadar”
MAGAZİN
0
ALKOL DUVARINI AŞAN KIVANÇ TATLITUĞ EMRETTİ: “O Kobe buraya  gelecek o kadar”
Bu sezon rol aldığı ‘Kurt Seyit ve Şura’nın beklenen başarıyı gösterememesinden sonra büyük hayal kırıklığı yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, tatil için ABD’nin Los Angeles kentine uçtu. Business class’ın en gözde koltuğu A1’de seyahat eden ünlü oyuncu alkol duvarını aşınca, uçuş görevlilerine zorlu anlar yaşattı. Geçtiğimiz perşembe günü yaşanan ve büyük tepki toplayan olaylar diğer yolcuların anlatımıyla şöyle gerçekleşti:
Asabi hareketleriyle dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre kız arkadaşı Başak Dizer’i azarladı. Sürekli alkol aldığı gözlenen oyuncu, sürekli içki isteyerek dikkatleri üzerine topladı. Servis listesinde bulunan pahalı şarabı tek başına bitiren oyuncu, servisin gerisi gelmeyince çileden çıktı. Daha sonra kendisine önerilen farklı bir marka şarapla yolculuğuna devam eden Kıvanç, business class’ta uluslararası bir şöhretin yolculuk ettiğini farketti.
NBA yıldızı Kobe Bryant.
Ayağına çağırmakla yetinmedi!
THY’nin marka yüzü olan ve Yunanistan tatili dönüşü İstanbul üzerinden ülkesine dönen ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant’ı fark eden oyuncu, görevlilerden kendisini ünlü basketbol yıldızıyla tanıştırmalarını istedi. Ancak ünlü yıldızın nezaket gösterip iki çocuğu ve eşi yanındayken koltuğundan kalkıp Tatlıtuğ’un ayağına gitmesine karşı onun laubali oturuşunu bozmayışı, diğer yolcular arasında yeni bir tepki konusu oluşturdu.
Kızı için kendini feda etti
Beş Adet BEŞİ BİR YERDE!

  • Hit: 623