breaking news

Hadise ‘Evlilik programlarına gülüyorum’

17 Ekim 2015 | Highlife Magazin
Hadise ‘Evlilik programlarına gülüyorum’
MAGAZİN
0

Grazia dergisine verdiği röportajda hakkında merak edilenleri anlatan Hadise, “Sence aşk nedir?” sorusunu yanıtlarken hayatında kimsenin olmadığını açıkladı: “Bu soruyu ben de zaman zaman kendime soruyorum. Bence aşk, heyecan demek. Özel hayatımı özel yaşamayı tercih ediyorum ama şunu söyleyebilirim ki, şu an kalbim boş.”

Hadise, ilerisi için evlilik ve çocuk hayalleri kurduğunu da itiraf etti: “İleride tabii ki ben de yuva kurmak isterim, çocuğum olsun isterim. Yeni evlenen arkadaşlarımın hepsi aynı şeyi söylüyor: ‘Doğru kişi karşına çıktığı zaman hissediyorsun.’ Ben karşımdakinden sevgi, saygı ve birlikte güzel bir hayat bekliyorum ki bence herkes bunu bekler. Yani inşallah! Bazen televizyonda karşıma evlilik programları çıkıyor ve çok gülüyorum. Aşk ve evlilikle ilgili kriterleri olmamalı insanın. Büyük konuşunca başına gelir.”

Hadise, Paulo Coelho’nun “Işığın Savaşçısının El Kitabı” adlı kitabını başucundan eksik etmediğini söyledi: “Bu kitapta altını kalemle çizdiğim bir bölüm var: ‘Savaşçı sakin bekler, hiçbir şekilde düşmanına sataşmaz. Kendi yeteneklerinin farkında olur ve kendine odaklanır.’ Bu cümle beni çok etkiliyor. Ben de kendimi böyle görüyorum. Kariyerim boyunca kimseye sataşmadım. Her zaman mutluluğu ve huzuru tercih ediyorum.”

Demet Akalın evini taşıyor
Sneijder-Yolanthe çiftinin bebeği

  • Hit: 250