breaking news

‘Hayır’ için şarkı söyleyecek

5 Kasım 2015 | Highlife Magazin
‘Hayır’ için şarkı söyleyecek
MAGAZİN
0

Albüm tekliflerini yıllardır geri çeviren Bergüzar Korel, konu bir hayır kuruluşuna destek olunca karar değiştirdi ve Aykut Gürel’e “evet” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu’yla başrolü paylaştığı “Karadayı” dizisinde seslendirdiği “Sensiz Saadet Neymiş” şarkısıyla müzik yapımcılarının dikkatini çeken ve peş peşe albüm teklifi alan Bergüzar Korel, sonunda stüdyoya girmeye razı oldu. Aykut Gürel’in hazırlayacağı albümün gelirinin bir hayır kuruluşuna bağışlanacak olması, ünlü oyuncunun inadını kırmaya yetti. Proje hakkında çok fazla detay vermek istemeyen Gürel, şunları söyledi: “Bergüzar’ın çok özel bir ses rengi var. Ana akım bir albüm düşünmüyoruz. Onu müzik sektörüne sokmak gibi bir derdimiz de yok. Şık bir albüm olacak, en güzel yanı ise gelirinin bir hayır kurumuna bağışlanacak olması… Şarkı seçimi devam ediyor. Şu ana kadar birkaç demo kayıt yaptık.”

Müzikte iddialı olan mutlu çift daha önce de defalarca şarkı söylemişti. Babası da müzisyen olan Ergenç, Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde unutulmaz bir performansa imza atmıştı.  Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu’nda okuyan Halit Ergenç, Ajda Pekkan ve Leman Sam’a 3 yıl vokalistlik yaptı.

Özlem Yıldız Sevgilisiyle İlk kez görüntülendi
Ceyda Ateş'in güzelliği genetik

  • Hit: 907